Apraksts

“Mākslinieka ceļš” ir tilts pāri baiļu upei uz neizsīkstoša radošuma avotu.
Džūlija Kamerona

Izzinot sevi un atklājot savu spēku un vājumu, iespējams piedzīvot aizraujošu izaugsmi. Ar Džūlijas Kameronas mākslinieciskās atjaunošanās metodēm var atbrīvoties no bailēm un novērst šķēršļus, kas ierobežo radošumu, kā arī piedzīvot patiesu māksliniecisko spēju uzplaukumu un veicināt dzīves spēku, kas paver jaunas iespējas un palīdz pārvarēt radošo krīzi.

Programmas “Mākslinieka ceļš” pamatā ir vairākas metodes, piemēram, Rīta lapas, kas ir nozīmīgs radošās atlabšanas līdzeklis un ietver apziņas plūsmas pierakstīšanu, vai Mākslinieka randiņš, kas ir īpaši atvēlēts laiks, kad parūpēties par savu iekšējo mākslinieku, tāpat arī daudzi praktiski vingrinājumi, aktivitātes un ieteikumi.
Šo programmu ir pārbaudījušas un ar panākumiem izmanto tādas izcilas personības kā Elizabete Gilberta, Timotijs Feriss, Rīza Viterspūna un Kerija Vašingtone, lai no radošā strupceļa dotos pretī iedvesmai un savu māksliniecisko mērķu īstenošanai.

“Esmu uzzinājusi kaut ko svarīgu un pārsteidzošu par sevi un savu darbu. Bez “Mākslinieka ceļa” nebūtu grāmatas “Ēd, lūdzies, mīli”.”
Elizabete Gilberta

Džūlija Kamerona (Julia Cameron) aktīvi darbojas mākslas jomā un ir autore gan daiļliteratūras, gan populārzinātniskajām grāmatām, ieskaitot bestselleru “Mākslinieka ceļš”, kas pirmo reizi tika izdota pirms trīsdesmit gadiem, ir tulkota vairāk nekā četrdesmit valodās un pārdota vairāk nekā piecos miljonos eksemplāru.

No angļu valodas tulkojuši Sintija Zariņa, Matīss Meijers.

Iesaki draugiem