Apraksts

Populārā interneta bloga “Vegāns virtuvē” veidotāja Kristīne Bergfelde savā grāmatā apkopojusi vairāk nekā 100 garšīgas augu valsts ēdienu receptes. Pārsvarā šo ēdienu gatavošanai nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas un mazliet laika. Turklāt Kristīne izvēlas jebkurā pārtikas produktu veikalā brīvi pieejamas sastāvdaļas. Šie ēdieni izdosies ikvienam – gan lietpratējam, gan arī iesācējam.

Par sevi un paveikto Kristīne saka tā: “Grāmatā “Vegāns virtuvē” galvenokārt vēlējos iekļaut pēc iespējas daudzveidīgākas receptes, lai parādītu, cik interesantas un daudzveidīgas maltītes ir iespējams pagatavot, izmantojot tikai augu valsts produktus. Šeit atrodamas gan ļoti vienkāršu, gan nedaudz sarežģītāk pagatavojamu ēdienu receptes, taču visi ēdieni ir garšām bagāti un apetītlīgi. Grāmata piedāvā no visa pa drusciņai. Es vēlos izkrāsot katru ēdienreizi, padarīt to par maziem virtuves svētkiem un radīt daudzveidību ēdienkartē. Es ļoti ceru, ka ikviens šeit atradīs kaut ko piemērotu arī sev!”
Kristīnes blogam Vegāns virtuvē vietnē Instagram seko vairāk nekā 11000 cilvēku, bet YouTube kanālu skatās vairāk nekā 3000 interesentu.

Kristīne Bergfelde, blogs “Vegāns Virtuvē. Vegāniskas receptes”
Pieejams: www.vegansvirtuve.com

Kristīnes Bergfeldes vegāniskās receptes, ieteikumi, padomi pieejami arī šajās vietnēs:
https://www.facebook.com/vegansvirtuve
http://instagram.com/kristine.bergfelde
https://www.youtube.com/c/vegansvirtuve

Iesaki draugiem