Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Vai viņi spēs viens otru izglābt?
Vai arī iznīcinās viens otru?

Rūbija ir šokā – viņa izslēgta no Mekstonholas koledžas! Un pats ļaunākais – pierādījumi liecina, ka par to ir atbildīgs neviens cits kā Džeimss. Tam nav iespējams noticēt! Ne jau pēc visa, ko abi kopā izcietuši! Ne jau tagad, kad Rūbija beidzot ir iepazinusi patieso Džeimsu, – to, kuram ir savi sapņi, kurš prot viņu sasmīdināt un ar vienu vienīgu skatienu liek viņas sirdij pukstēt straujāk...

Kamēr Rūbija cīnās, lai par spīti visam varētu pabeigt skolu, Džeimss kārtējo reizi salūst ģimenes pienākumu priekšā. Un nu abiem jātiek skaidrībā: vai pasaules, kurās viņi dzīvo, tomēr nav pārlieku atšķirīgas?

Mona Kastena (dz. 1992), vācu rakstniece, savulaik ir studējusi bibliotēku un informācijas menedžmentu, bet pēdējos gados pilnībā pievērsusies rakstniecībai un kopā ar vīru un kaķiem, kā arī neskaitāmi daudzām grāmatām dzīvo Lejassaksijā. Viņai patīk kofeīns jebkādās izpausmēs, ilgas pastaigas pa mežu un dienas, kurās var tikai un vienīgi rakstīt. M. Kastenas romāni “Save Me”, “Save You” un “Save Us” ir bestselleri ne tikai Vācijā, bet arī citās valstīs.

No vācu valodas tulkojusi Iveta Galēja.

Iesaki draugiem