Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Uzzinot, ka tuvojas vecmāmiņas nāves stunda, Nikolass Jangs, mātes mudināts, steidzas viņu apmeklēt, bet ne jau tikai viņš vien. Pie Ah Ma gultas ir sapulcējies viss Šangu un Jangu klans, kas ieradušies no visām zemeslodes malām, lai pretendētu uz savu daļu no viņas neiedomājamās bagātības. Tā kā ikviens ģimenes loceklis alkst mantot Taiersolparku – pasakaini ekskluzīvo īpašumu pašā Singapūras sirdī – Nikolasa bērnības māja pamazām pārvēršas par apmelošanas un savstarpēju intrigu perēkli. Kamēr pārējie radinieki cīkstas par mantojumu, Astrīdai Liongai ir jātiek galā arī ar pašas problēmām. Viņa ir iemīlējusies seno dienu draugā Čārlijā Ū, bet bijušais vīrs ir apņēmības pilns iznīcināt gan Astrīdas jaunās attiecības, gan reputāciju. Pa to laiku Kitija Ponga, kas ir precējusies ar Ķīnas otro bagātāko cilvēku miljardieri Džeku Bingu, jūtas savas jaunās pameitas slavenas modes blogeres Koletes Bingas aizēnota...

Šajā elegantajā un grēcīgi jautrajā romānā Kevins Kvans atklāj ilgi glabātus un senus Āzijas privileģētāko ģimeņu noslēpumus un... arī bagāto ļaužu problēmas.

Kevins Kvans (Kevin Kwan) ir dzimis un audzis Singapūrā un tagad dzīvo Manhetenā Ņujorkā. Viņa grāmatu triloģija par traki bagātajiem aziātiem īsā laikā kļuvusi par starptautisku bestselleru, un pēc tās motīviem tiek uzņemtas arī kinofilmas. Papildu informācija: www.kevinkwanbooks.com

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


Iespaidīgi, smalki un kārdinoši... Romāns “Bagāto ļaužu problēmas” ir neaizmirstams super bagāto aziātu neiedomājamās spozmes apraksts un vienlaikus arī patiess literārs baudījums.
USA Today

Romānā “Bagāto ļaužu problēmas” ir gana daudz ainu, kas lasītājiem liek gan pasmīkņāt, gan nobrīnīties par dažu varoņu pilnīgi absurdo rīcību.... Un tajā atklājas pat vēl vairāk neprātīgu ģimenes locekļu izdarību, kad skaudība un mantkārība ņem virsroku pār veselo saprātu. Lieliska lasāmviela!
W Magazine

Es apriju visas trīs Kevina Kvana mežonīgi jautrās triloģijas grāmatas gluži kā kārdinošu popkornu. (Tādu īstu, tikko pagatavotu un vēl aizvien siltu, kas bagātināts ar to labo Eiropas sviestu... bet tagad es nedaudz novirzos no tēmas.) Šo romānu par trim pasakaini bagātām ģimenēm darbība lielākoties norisinās Singapūrā, bet tikpat viegli un nepiespiesti sižets pārlec no vienas pasaules greznākās pilsētas uz nākamo... Neatvairāmi!
The Seattle Times

Kevinam Kvanam jau atkal ir izdevies! Ģēnijs, kurš sarakstījis ekstravagantos romānus par sasodīti bagāto aziātu augstāko ešelonu, ir radījis kultam līdzīgu sekotāju pulku. Un tagad autors ir atgriezies ar cikla pēdējo grāmatu “Bagāto ļaužu problēmas”, kura ir tieši tikpat aizraujoša kā pirmās divas!
InStyle

Iesaki draugiem