Apraksts

Viņas pārmeklēs visu pasauli, lai atrastu pazudušo māsu...

Katra no sešām māsām d’Aplijēzām ir veikusi apbrīnojamu ceļojumu, lai noskaidrotu savu pagātni, tomēr vēl aizvien nav atrasta atbilde uz jautājumu, kur ir viņu septītā māsa.

Viņām ir tikai viena norāde – zīmējums, kurā redzams gredzens ar zvaigznes formā izkārtotiem smaragdiem. Pazudušās māsas meklējumi viņas aizvedīs no Jaunzēlandes uz Kanādu, Angliju, Franciju un Īriju, un ģimene atkal apvienosies, lai paveiktu iecerēto. Pamazām tiks atklāts stāsts par mīlestību, spēku un ziedošanos, kas aizsācies pirms gandrīz simts gadiem, kad citas jaunas un drosmīgas sievietes uzdrošinājās riskēt, lai mainītu pasauli, kurā dzīvoja.

“Pazudusī māsa” ir Lūsindas Railijas episkā romānu cikla septītā daļa.

Lūsinda Railija ir dzimusi 1965. gadā Īrijā un pirmo romānu sarakstījusi divdesmit četru gadu vecumā. Tagad viņas darbi ir tulkoti trīsdesmit septiņās valodās un pārdoti vairākos desmitos miljonu eksemplāru. Romānu cikls “Septiņas māsas”, kura pamatā ir teiksmas par Septiņu Māsu zvaigznāju, ir kļuvis par globālu fenomenu, un ir uzsākts darbs pie televīzijas seriāla veidošanas pēc tā motīviem. 2017. gadā Lūsindai Railijai tika diagnosticēts ļaundabīgs audzējs, un viņa nomira 2021. gada 11. jūnijā, klātesot viņas ģimenei.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.

Iesaki draugiem