Apraksts

Noklausies fragmentu un izmēģini uzdevumus šeit!

Audiogrāmata “Putniņa Toma ziemas stāsti” ir jau otrā audiogrāmata par labestīgā, drosmīgā Putniņa Toma piedzīvojumiem. Šajos stāstos Toms kopā ar labāko draugu Deniju, māmiņu, vectēvu un citiem grāmatas varoņiem izbauda ziemas priekus – ragaviņas, pikošanos (kas gan teju vai beidzas nelāgi!), Ziemassvētku eglītes meklēšanu un, protams, pašus svētkus! Īsie, koši ilustrētie stāstiņi māca mazo klausītāju pieņemt pareizos lēmumus, neatstāt draugus nelaimē, vienmēr būt izpalīdzīgam, laipnam un godīgam.

Aiz katra stāstiņa ir pievienota apjomīga sadaļa ar interaktīviem uzdevumiem, kas rosina bērnam pārdomāt dzirdēto vai kopīgi ar vecākiem pārrunāt dažādas dzīves situācijas.

Klausieties stāstus mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Uzdevumus vēlams lietot datorā vai planšetdatorā.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem