Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

No Manhetenas ekskluzīvā rajona līdz pat piepilsētai, ko dēvē par Vilidžu, kopā ar draudzenēm Sasiju, Kitiju, Kvīniju, Tildu Tiu, Merilinu un Kendaisu mums tiek dota iespēja piedalīties dažnedažādos piedzīvojumos, kuģojot pa pusmūža randiņu un attiecību jūru.

Asredzīgi un ar humoru Kendaisa Bušnela raksta par mūsdienu attiecību ainavu un tipāžiem, kas tajā mīt. Par to, kā gados vecākas, saprātīgas sievietes piepeši kļūst par jaunu vīriešu mīlas un iekāres objektu, par “Monas Lisas”– vagīnu atjaunojošās lāzerprocedūras, kuru tik bieži iesaka pusmūža vecuma sievietēm, – brīnumaino efektu un par to, ar ko jārēķinās, ejot uz Tinder randiņiem, kad esi piecdesmitgadīga šķirtene.

Smeļoties iedvesmu personiskajā pieredzē, Bušnela savijusi atjautīgu un satīriski mundru stāstu par mīlestības un dzīves mestajiem līkločiem – laulību un bērniem, šķiršanos un smagiem zaudējumiem, kā arī mūždien klātesošo spiedienu, kas sievietēm liek tikt ar visu galā, vienlaikus nezaudējot spirgtumu un jaunību.

Kendaisa Bušnela (dz. 1958) ir amerikāņu rakstniece, žurnāliste un televīzijas producente. Viņas sarakstītie romāni kļuvuši par bestselleriem visā pasaulē, un pēc to motīviem ir uzņemtas gan filmas, gan TV seriāli.

Divdesmit gadus pēc kulta grāmatas “Sekss un lielpilsēta” fenomenālajiem panākumiem Kendaisa Bušnela ir uzrakstījusi turpinājumu par seksa un randiņu plusiem un mīnusiem, kad ir jau pāri piecdesmit...

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Vai lielpilsētā vēl ir sekss? Bet protams! Tomēr jūs negribēsiet, lai par to jums stāsta kāds galīgs nelga. Pavisam cita lieta, ja to izdara Kendaisa Bušnela. Lieliski!
Elle Magazine

Šī grāmata nav gluži tāda, kāda tā šķiet pirmajā mirklī. Tā patīkami pārsteidz! Kendaisa Bušnela meditē par to, kas notiek, kad viņas un draudzeņu dzīve izdara nevēlamu pagriezienu. Šī ir lieliska, izklaidējoša un ļoti reālistiska grāmata. Lai gan tā iesākas ar seksu un randiņiem, autore nevairās pieminēt arī sarūgtinājumu, nožēlu un sevis pieņemšanu. Grāmata ir arī par to, vai un kā mēs spējam sevi saprast, kad viss nenotiek tieši tā, kā mēs gribētu.
The Guardian

Jūs atpazināt nosaukumu. Jūs skatījāties seriālu un, visticamāk, redzējāt arī kinofilmas. Kendaisa Bušnela ir atgriezusies ar to, kas viņai padodas vislabāk: ar stāstu par sieviešu dzīvi un mīlestības meklējumiem. Šoreiz rakstniece ir pievērsusies sievietēm un vīriešiem, kas sasnieguši pusmūžu, un rezultāts ir tīrā maģija! Brīžiem domas raisošs un skumjš, citubrīd jautrs un pārgalvīgs, romāns “Vai lielpilsētā vēl ir sekss?” ir pat labāks par oriģinālo stāstu.
Popsugar

Lai gan autore nav atgriezusi dzīvē Keriju, Mirandu, Šarloti vai Samantu, rodas iespaids, ka tusējam kopā ar šo tēlu pusmūža versijām, un sarunu tēma, protams, ir tā pati, kas iepriekš, – mīlestība un sekss... “Vai lielpilsētā vēl ir sekss?”, kas daļēji ir autobiogrāfija un daļēji romāns, ne tikai mudina izpētīt katru iespēju uzsākt mīlas dēku, bet arī skar rūgtus pārdzīvojumus, kuri pusmūža vecumu sasniegušiem cilvēkiem saistīti ar vecāku nāvi, vientulību pēc šķiršanās un sāpīgo atklāsmi, ka pat visiespaidīgākās skaistules kādā brīdī kļūst neredzamas...
Time Magazine

Iesaki draugiem