Apraksts

Noklausies fragmentu šeit!

Latviešu tautas pasakas par dzīvniekiem ir ne vien lieliska izklaide lieliem un maziem, bet arī tautas gudrību un padomu vācelīte. Mēs varam mācīties no baloža, kā ieklausīties citos un ļaut sevi pamācīt. Pasakā par odiem un vilku varam padomāt, vai vienmēr jāsalīdzina sevi ar citiem. Pasaka par sikspārni var likt aizdomāties, cik svarīgs ir savs viedoklis un patstāvība savā rīcībā. Lielā muša amizantā veidā stāsta par piederību. No katra dzīvnieka šajās pasakās mēs varam ko mācīties. Sevišķi vērtīgas varētu būt sarunas pēc pasaku klausīšanās kopā ar bērniem. Pasakas papildina Agijas Stakas burvīgās ilustrācijas.

Klausieties pasakas mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem