Apraksts

Noklausies fragmentu šeit!

Vai tiesa, ka kādreiz zāle bija zaļāka un debesis – zilākas? Un vai patiešām bērnībā blēņas darījuši arī mamma un tētis, ome un opis? Vai traki piedzīvojumi ir bijuši pat bērnu grāmatu rakstniekam Dzintaram Tilakam? Jā gan, turklāt audiogrāmatā “Oki doki! jeb Kad mēs augām” autors tos pats arī izstāsta! Klausītāji varēs uzzināt, kādiem nolūkiem paredzēti lietussargi, kāpēc uz veļas mazgājamo mašīnu ūdens ir jānes ar spaiņiem, kas ir Čombe un kāpēc viņu vispār nevar dēvēt par paipuisīti, kāpēc skolēniem reiz patika no vadiņiem pītas pildspalvas un vēl daudz citu interesantu stāstu. Esi gatavs neparastiem piedzīvojumiem un aizraujošai vēstures stundai!

Klausieties stāstus mājās, parkā vai automašīnā, jo viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu!

Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem