Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Grezns savrupnams
Pasakaina bērnība
Satriecošs noslēpums

Pozijai Montegjū tuvojas septiņdesmitā dzimšanas diena. Viņa vēl aizvien dzīvo Admirāļnamā - skaistā ģimenes mājā gleznainā Safolkas apvidū. Te viņa ir aizvadījusi pasakai līdzīgu bērnību, kopā ar mīļoto tēvu ķerot taureņus, un te uzauguši arī viņas bērni. Lai arī apkārtne saistās ar daudzām atmiņām un mājai līdzās ir burvīgs dārzs, Pozija saprot, ka ir pienācis laiks Admirāļnamu pārdot, jo ēka pamazām brūk. Pozijai jāpieņem smags lēmums.

Tad viņas dzīvē negaidot uzrodas cilvēks no pagātnes – Fredijs, viņas pirmā mīlestība, kurš pirms piecdesmit gadiem viņu pameta, atstājot ar salauztu sirdi. Pozijai šobrīd nav viegli – māc raizes par namu un dēliem –, tāpēc pirmajā brīdī viņa ir visai atturīga pret Fredija centieniem atjaunot attiecības. Viņa nenojauš, ka Fredijs un arī Admirāļnams glabā kādu briesmīgu noslēpumu...

Lūsinda Railija ir īru rakstniece, kuras romāni ir tulkoti trīsdesmit piecās valodās un pārdoti vairāk nekā divdesmit miljonos eksemplāru, kļūstot par bestselleriem visās valstīs, kurās tie izdoti. Informācija par autori: lucindariley.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lanceniece.


Romānā “Taureņu istaba” Lūsinda Railija ir radījusi daudzus smalki izstrādātus tēlus, un lasītājs, pats to nepamanīdams, ienirst to dzīvē un viņu cerības, sapņus un bailes izdzīvo kā savējās. Ikviens lasītājs tiks ieinteresēts, aizkustināts līdz asarām un vienlaikus arī lieliski izklaidēts. Izcils romāns!
Lancashire Evening Post

Lūsinda Railija ir vēsturisko ģimeņu sāgu žanra karaliene! Arī romāns “Taureņu istaba” apliecina rakstnieces prasmi uzburt brīnišķīgu ģimenes drāmu, ievijot sižetā kara tēmu, noslēpumus, zudušu mīlestību un daudz visdažādāko emociju.
Mrs B’s Book Reviews

Pārsteigumu un negaidītu sižeta līkloču piesātinātais romāns “Taureņu istaba” ir iespaidīga un aizraujoša lasāmviela par mīlestību, zaudējumiem un iespēju sākt visu no jauna... Rakstniece Lūsinda Railija mums dāvā vēl vienu pārsteidzošu un patiesi grandiozu ģimenes sāgu!
Bookliterati.com

“Taureņu istaba” – stāsts par kādas dzimtas vairākām paaudzēm – ir vienlaikus gan iedvesmojoša, gan pārdomas raisoša grāmata, kas ir lieliski piemērota visdažādākā vecuma lasītājiem.
Woman’s Weekly

Romānā aizsākas vairāki mīlasstāsti, tomēr nekas nenorit vienkārši, – tiek slēgtas slepenas vienošanās, atklāti šokējoši noslēpumi un tagadnē negaidīti ielaužas pagātne. L. Railijai izcili padodas raisīt lasītājā līdzpārdzīvojumu, tomēr šoreiz tiek atmodinātas arī dusmas, pat izmisums un pāri plūstošas emocijas... Lieliska lasāmviela!
The Burgeoning Bookshelf blog

Iesaki draugiem