Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Konels un Meriana ir uzauguši mazā pilsētiņā Īrijas rietumos, taču tā arī ir viņu vienīgā līdzība. Konels skolā ir populārs puisis, bet Meriana ir savrupniece. Taču, kad abi uzsāk sarunu – neveiklu, bet aizraujošu, aizsāksies kaut kas tāds, kas mainīs viņu dzīvi, – stāsts par abpusēju valdzinājumu, draudzību un mīlestību.

Kopš Konela un Merianas pirmās sarunas ir pagājuši vairāki gadi, un lasītājs vēl aizvien ir kopā ar abiem romāna varoņiem, kuri, mēģinot palikt šķirti, saprot, ka nespēj dzīvot viens bez otra...

Sallija Rūnija (Sally Rooney), īru rakstniece, ir autore diviem romāniem un vairākiem stāstiem, kas publicēti preses izdevumos. 2018. gadā viņa saņēmusi Sunday Times/PFD Gada jaunā autora balvu. Romāns “Normāli cilvēki” ieguvis daudzas nozīmīgas literārās godalgas, tostarp Costa Gada romāna balvu.

No angļu valodas tulkojusi Silvija Brice.


Sallija Rūnija ir dāvājusi mums aizraujošu 21. gadsimta mīlasstāstu un apliecinājusi sevi kā vienu no izcilākajām jaunajām rakstniecēm angliski runājošajā pasaulē.
The Times Literary Supplement

Mīlestība, sekss, skola, darbs, saziņas pārpratumi un melanholija – tas viss ir aprakstīts izcilā prozā, kas neizskaidrojamā veidā ir kodolīga un noslēpumaina reizē, un vienlaikus rada sajūtu, ka aiz rakstītā norisinās kaut kas neietekmējams, kas mainās līdzīgi laikapstākļiem.
New Statesman Books of the Year

Romāns, ko gribas izlasīt vienā paņēmienā – intensīva, intīma un pilnīgi aizraujoša grāmata par to, cik grūti ir palikt uzticīgiem savām emocijām. Smalki, valdzinoši un spoži!
Psychologies

Apsveicams atgādinājums, ka īstiem mīlasstāstiem ir vieta pat Tinder laikmetā.
Vogue.co.uk, The Best Books To Read This Autumn

Brīnišķīgi vērojumi, dziļi aizkustinošs sižets; mēs varētu sasniegt jaunas uzslavu virsotnes, mēģinot aprakstīt, cik laba ir šī grāmata, bet patiesībā jums vajag to tikai izlasīt.
Bookseller redakcijas ieteikta grāmata

Publikācijas

Iesaki draugiem