Apraksts

Izmēģini šeit! Lūdzam ņemt vērā, ka izmēģināšanai piedāvātā materiāla uzdevumus nepieciešams atiestatīt, lai veiktu katru uzdevumu no jauna.
 
Šis materiāls ir paredzēts izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis. Lai uzzinātu vairāk par šo platformu, klikšķini šeit!
 
Materiāls atbilst valsts pamatizglītības standartam (MK noteikumi Nr. 747).
 
Šis materiāls palīdzēs tev atkārtot un padziļināt zināšanas par darbības vārdu un divdabja teicienu, attīstot pašvadītas mācīšanās prasmes.
Katrā tematā iespējams veikt uzdevumus brīvā secībā, izvēloties vēlamo grūtības līmeni: pirmo, otro vai trešo.
Katram tematam ir pievienota atgādne, kurā īsi izklāstīta tā izpratnei nepieciešamā teorija. Vieglākajos uzdevuma līmeņos pievienots arī padoms – informācija, kas atvieglos uzdevuma izpildi.
Atsevišķā nodaļā iekļauti arī uzdevumi iepriekš apgūto latviešu valodas zināšanu atkārtošanai.
 
Šī materiāla priekšrocība – iespēja mācīties jebkurā vietā, kur pieejams internets. Izmanto to!
 
 
Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versija ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.
Sīkdatnēm jābūt atļautām.
 

Autore stāsta par tiešsaistes mācību materiālu

Iesaki draugiem