Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

“Blāvs, izplūdis zvēra siluets tumsā. Seja nav redzama. Zvērs piesardzīgi lavās uz vistu kūts pusi, nolaidis galvu un pieplacis pie zemes, cenzdamies saplūst ar zāli un paša ēnu, cenzdamies būt nepamanāms. Viņš virzās uz priekšu ātri, taču reizē līgani, bez liekas steigas. Plēsoņas manieres. Profesionāla killera manieres...
Ak, cik labi Policijas Āpsis pazina šo sapņaino skatienu uz mēnesi pirms zibenīga lēciena – īss, maģisks rituāls, kuru naktī veic slepkavīgs zvērs.”

Pieredzes bagāto izmeklētāju Āpsi Vecāko un viņa palīgu, veiklo un aizrautīgo Āpškānu, kurus iepazinām sērijas pirmajā grāmatā “Vilka midzenis”, gaida jauns izaicinājums – noziegums, kas pastrādāts tuvīnajā Medniekciemā... Viltīgas intrigas, samilzis konflikts, negaidīts atrisinājums.

Anna Starobiņeca izmēģinājusi darbu vairākās profesijās, līdz sapratusi, ka vislabāk viņai patīk sacerēt interesantus stāstus. Šobrīd viņas grāmatas ir tulkotas daudzās valodās, pēc tām uzņemtas kinofilmas, viņai piešķirtas literāras prēmijas. Pieaugušajiem rakstītie darbi ir aizraujoši un šaušalīgi, tāpēc autore tiek dēvēta par Krievijas Stīvenu Kingu. Arī pasakas bērniem ir aizraujošas, bet nav šaušalīgas. Viņa labi zina, ko dara, jo pašai ir divi bērni, kā arī ruds pūdelis Kokoss, kas saprot daudz vairāk nekā gluži parasts suns.

No krievu valodas tulkojusi Māra Poļakova.

Iesaki draugiem