Apraksts

Ja kādreiz esi gudrojis, no kurienes radies zelta zibsnis, kā tapa āmurgalvas un kāpēc uz Klingtonas “Klaidoņu” formastērpa ir attēlots gaļas cirvis, tev jāizlasa KALAMBOLS LAIKU LOKOS.
No šīs grāmatas pārdošanas gūtie ienākumi tiks izmantoti, lai glābtu bērnus visā pasaulē un uzlabotu viņu dzīvi. Šis darbs ir vēl svarīgāks un satriecošāks par Roderika Drukmaņa panākumiem 1921. gadā, notverot zelta zibsni trīsarpus sekundes pēc mača sākuma.
Baltuss Dumidors

Dž. K. Roulinga ir sarakstījusi grāmatu sēriju par Hariju Poteru, kura ir sasniegusi dažādus rekordus un ieguvusi neskaitāmas balvas. Šo sēriju ir iemīļojuši lasītāji visā pasaulē, tā ir pārdota vairāk nekā 450 miljonos eksemplāru, tulkota 79 valodās un pārvērsta 8 grandiozās filmās. Labdarības nolūkos Roulinga ir sarakstījusi vēl trīs grāmatas: Kalambols laiku lokos un Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt (organizāciu Comic Relief un Lumos atbalstam), kā arī Dziesminieka Ķestera pasakas (Lumos atbalstam). Ir izdots arī filmas Fantastiskās būtnes – un kur tās meklēt scenārijs.
Dž. K. Roulinga ir piedalījusies izrādes Harijs Poters un Nolādētais bērns tapšanā, kura 2016. gada vasarā piedzīvoja pirmizrādi Londonā, Vestendā. 2012. gadā tika dibināts Roulingas digitālais uzņēmums Pottermore, kur viņas grāmatu cienītāji var atrast jaunus Roulingas rakstītus darbus un iepazīt burvju pasauli vēl tuvāk. Roulinga ir saņēmusi daudzas balvas un goda apliecinājumus, ieskaitot Britu impērijas ordeni par ieguldījumu bērnu literatūrā, Francijas Goda Leģiona ordeni un Hansa Kristiana Andersena balvu.

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.

Iesaki draugiem