Apraksts

Zelda KLUBĀ parādījās kā erotiska komēta. Dāma lieliskajos gados, kura nekad nebija publicējusies, pēkšņi sāka rakstīt – turklāt žanrā, kuru par vieglu nenosauksi. Tas autorus ātri iztukšo.
Zelda pārsteidza: viņas intīmais Pegazs un pieredzes arsenāls ir tik daudzveidīgs, bet spēja aprakstīt dažādus tipāžus – tik radoša, ka mūsu sadarbība ilgst jau vairākus gadus.
Kurš no Zeldas padomiem man palicis prātā? Esmu daudz domājis par to, kā nepalaist garām brīdi, kad sieviete diskrēti vēlas – lūdzu, neesi džentlmenis!
Aivars Pastalnieks, žurnāla KLUBS galvenais redaktors

Ir kāds izaicinājums, ar kuru agri vai vēlu sastopas katrs vīrietis. Kā saprast sievieti? Izrādās, sieviete nav vienmēr jāsaprot. Reizēm vienkārši jāsper pirmais solis, un tad jau redzēs, kas notiks. Ja tev nav tādas dūšas, izlasi šo grāmatu – zināšanas dara drosmīgu.
Sievietēm tā kalpos par intīmo attiecību pašcieņas kodeksu, bet vīrieši vismaz aptuveni apjautīs, kā tapt iekārotam un kuros gadījumos var pat necensties. Vienkārši izsakoties, vīriešiem šī grāmata ir labākais, ko var izlasīt par tēmu “Ielīst sievietei galvā” vai “Kur viņai te tā starta poga?”. Reizēm tā tiešām būs viena liela sarkana poga, bet pārāk nesaceries – visbiežāk tas ir diezgan sarežģīts kods. Katrai sievietei savs.
Sievietes droši vien šo grāmatu uzdāvinās savam vīriešu kārtas partnerim. Lai zina! Pirms tam gan drošības pēc izlasīs pašas. Un pilnīgi noteikti atgūs kādu kripatiņu pašcieņas, kas katrai sievietei pienākas seksā.
Valdis Melderis, radio un TV programmu vadītājs, monoizrādes “SEX GURU” spēlētājs

Tā jau saka, ka nekā smieklīgāka par patiesību nav. Šie stāsti ir pilni patiesības, un, tos lasot, bieži smaidīju vai pat smējos balsī. Par ko? Par patiesību. Par to, cik ļoti dažas no situācijām ir pazīstamas un piedzīvotas. Līdz ar to gatavojieties reizēm arī prātot, vai tik stāsta varonis neesat jūs pats. Grāmata ir ļoti iesaistoša un piedāvā plašu emociju spektru. Lasās vieglāk kā upenes bagātīgā krūmā!
P.S. dāmām. Ja, esot autobusā, pamani, ka tam vairākas pieturas seko kāds auto, gaidāms piedzīvojums. Izlasīsi – sapratīsi.
Kaspars Breidaks, radio SWH rīta šova vadītājs, improvizācijas teātra aktieris un pasniedzējs

Iesaki draugiem