Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Kvīnija Henesija, uzzinot, ka Harolds Frajs kājām dodas pāri visai Anglijai, lai viņu glābtu, jūtas patiesi šokēta. Kvīnija taču skaidri un nepārprotami bija viņam uzrakstījusi, ka mirst. Kā lai viņa sagaida Haroldu?
Kāds iesaka uzrakstīt vēl vienu vēstuli. Varbūt, atklājot divdesmit gadus glabāto noslēpumu, Kvīnija radīs mieru un spēs samierināties ar pagātni. 
Viņa bija domājusi, ka pirmā vēstule būs stāsta gals, tomēr kļūdījās. Tā bija tikai sākums...

Reičela Džoisa ir angļu rakstniece, kuras debijas romāns “Harolda Fraja neticamais svētceļojums” tika iekļauts Commonwealth Book Prize pretendentu īsajā un Man Booker Prize garajā sarakstā. Tagad tas ir izdots jau vairāk nekā trīsdesmit valodās, un autore uzrakstījusi tā turpinājumu – “Mis Kvīnijas Henesijas mīlas dziesma”.

No angļu valodas tulkojusi Karīna Tillberga.


Rāms, liegs un aizkustinošs romāns. Reičela Džoisa raksta it kā vienkārši, bet ļoti melodiski, un viņas spēja visā saskatīt cerību ir apbrīnas vērta!
Observer

Brīnišķīga grāmata! Bezcerīgi skumja un vienlaikus arī mīļi uzmundrinoša, brīžiem pat izklaidējoša... Tā nevar nepatikt!
Stylist

Lai cik ļoti jums patika romāns “Harolda Fraja neticamais svētceļojums”, šis ir vēl labāks. Nebūs daudz cilvēku, kuri nenobirdinās kādu asaru, lasot šo aizkustinošo romānu par Kvīniju Henesiju.
Amazon.co.uk

Šis brīnišķīgais romāns jūs pārņems savā varā, liekot gan smieties, gan raudāt. Tas jūs iedvesmos un liks justies labi, spītējot skumjām, un pēc tā izlasīšanas jūs jutīsieties no sirds pateicīgs autorei.
Daily Mail

Iesaki draugiem