Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Telma un Luī. Viņi vienmēr ir bijuši divi: Telma un viņas mīļotais dēls.
Kādu rītu Luī cieš negadījumā, un abu dzīves sagriežas ar kājām gaisā, jo Luī iekrīt komā. Telma dēla istabā nejauši atrod viņa dienasgrāmatu, kurā Luī pierakstījis sapņus, ko vēlētos piedzīvot. Un Telma to saredz kā iespēju. Viņa uzsāk nozīmīgāko savas dzīves ceļojumu, lai iedvesmotu Luī dzīvei...

Romāns “Brīnumu istaba” ir sirsnīgs un apburošs stāsts par māku rast prieku ikvienā dzīves brīdī.
Tas jo īpaši patiks romānu “Pazaudēto lietu glabātājs” un “Vīrs, vārdā Ūve” cienītājiem.

Žiljēns Sandrels (Julien Sandrel), dzimis 1980. gadā, ir franču rakstnieks. Romāns “Brīnumu istaba” Francijā iznācis 2018. gadā, un tā tulkošanas un izdošanas tiesības ieguvuši vairāk nekā 23 valstu izdevēji, pēc tā motīviem tiek uzņemta arī filma.

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


“Brīnumu istaba” ir apbrīnojams romāns, kurā humors un sirdssāpes ir pievienotas pareizajās attiecībās. Vienlaikus tā ir arī mūsdienu pasaka, kas liek priecāties, līdzpārdzīvot, skumt un ilgoties pēc laimīgām beigām... Romāns, kas piemērots visai ģimenei!
Pressreader.com

Romānā “Brīnumu istaba” ir kāds brīnišķīgs vēstījums – tas patiesi palīdz saprast, kas dzīvē ir svarīgākais. Romānam piemīt arī īsti franciska piegarša, ko novērtēs ikviens franču literatūras cienītājs, turklāt tas ir sirsnīgs un jauks lasāmgabals bez lieka sentimenta.
Goodreads.com

Romāns, kas aizkustina sirdi, un vēl kas daudz vairāk... Romāns, kas iedvesmo dzīvot šodien un tagad, rosina vairāk laika pavadīt ar sev mīļajiem cilvēkiem. Jā, romāns “Brīnumu istaba” arī silda lasītāja sirdi un ir aizraujoša lasāmviela. Tā ir grāmata, kas, iespējams, mainīs dzīvi un neapšaubāmi darīs priecīgu pēc tās izlasīšanas.
Amazon.com

Romāns, kas atspoguļo dzīvi, kāda tā mēdz būt: neparedzama, aizkustinoša, jautra, dažkārt smaga. Un vienlaikus arī aizraujoša un iepriecinoša.
Lester Agency

Iesaki draugiem