Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Vairāku romānu autore Ilze Freimane dodas pie lasītājiem ar savu jauno darbu “Kafija diviem”, kurā risina katrai sievietei labi saprotamas un būtiskas problēmas.
Romāna galvenā varone Gundega ir izskatīga, neatkarīga, uzņēmīga sieviete, kura nebaidās piecdesmit piecu gadu vecumā krasi mainīt savu dzīvi. Viņa atsakās no stabila, bet nemīlama darba birojā un ierastā labiekārtotā dzīvokļa un atver savu rokdarbu piederumu veikaliņu.
Nu Gundegai šķietami ir tāda dzīve, par kādu viņa jau sen ir sapņojusi. Trūkst tikai viena – savas ģimenes, uzticama, līdzvērtīga vīrieša blakus...

“Gundega skatās uz māsu un domā, kura no abām ir laimīgāka vai nelaimīgāka. Helgai ir ģimene – vīrs, bērni, nu gaidāms mazbērns –, bet viņa jūtas izmantota un iztukšota, nenovērtēta. Gundega ir viena, bet var rīkoties, kā vēlas. Nav tā, ka viņa nekad nebūtu ilgojusies pēc ģimenes, pēc lielākas saimes. Ko tur noliegt, pat mazliet apskaudusi māsu. Ja to varētu apvienot, nepazaudējot sevi! Vai tas ir iespējams? Viņa laikam tomēr negribētu mainīties ar māsu vietām, uzņemties visas Helgas rūpes. Nē, tas Gundegu nepadarītu laimīgu. Visu laikam nekad nevar dabūt...”

Lasiet arī Ilzes Freimanes iepriekšējo romānu “Magones laiks”!

Iesaki draugiem