Apraksts

Vīrietis, kas ģērbies jaunā, elegantā uzvalkā, izstaro drosmi, pašpārliecību un autoritāti. Vismaz tā vajadzētu būt. Bet vai viss ir tik vienkārši? Patiesībā ne viens vien vīrietis, pirmo reizi uzvelkot mugurā uzvalku, ir sajuties neērti – pat tā, ka gribējis tūlīt pārģērbties. Ko darīt, lai tas vairs nekad neatkārtotos?

Grāmatā “VIŅŠ. Veiksmīga vīrieša apģērbs” modes eksperte, stiliste Sabrina Bamstede un lietišķā stila speciāliste Rita Erdmane piedāvā vērtīgu informāciju, kas ikvienam vīrietim palīdzēs radīt neatkārtojamu un nevainojamu vizuālo tēlu, izmantojot tradicionālos garderobes elementus – uzvalku, kreklu, kaklasaiti un pieskaņotus aksesuārus. Papildus tam autores sniedz noderīgus padomus par vakara garderobi, apģērbu kopšanu, apavu un virsdrēbju izvēli, stāstījumu papildinot ar interesantiem modes vēstures faktiem.

Kungi! Pieņemiet pareizos lēmumus, iegādājoties apģērbu, un jūs bez grūtībām spēsiet izveidot savu unikālo stilu, tādējādi vairojot pārliecību par sevi. Lai izdodas!

“Vīrietis ir ļoti vienkārša būtne – viņš valkā tikai to, kas viņam patīk. Diemžēl šīs pragmatiskās attieksmes dēļ viņš riskē kļūt garlaicīgs savā stilā.” Tā apgalvo itāļu modes mākslinieks Luka Rubinači, netieši pavēstot, kāpēc ikvienam vīrietim nepieciešama šī grāmata: tikai tad, ja vīrietis zina, kad, ko un kā valkāt, viņš var atļauties eksperimentēt, rotaļāties ar stiliem un krāsām, kā arī eleganti pārkāpt etiķetes robežas.
Aivars Pastalnieks,
žurnāla KLUBS galvenais redaktors


Sabrina Bamstede (Bumstead) ir vīriešu modes un drēbniecības eksperte ar vairāk nekā desmit gadus ilgu pieredzi gan Londonas drēbniecības uzņēmumos, gan privātu klientu garderobes veidošanā. Absolvējusi Londonas Modes koledžu un Bedfordšīras Universitāti.

Rita Erdmane ir vīriešu lietišķā stila un made to measure drēbniecības speciāliste, stiliste žurnālā “Una”, kā arī publikāciju autore žurnālā “Klubs”. Absolvējusi Latvijas Universitāti.

Iesaki draugiem