Apraksts

Šī ir jau trešā Annas Pannas radītā grāmata ar dažnedažādām kūku receptēm. “Kūku uzcept nemaz nav sarežģīti,” teica Anna un nolēma, ka pienācis laiks jaunai grāmatai, kas derētu visiem “kūkotājiem” – gan tiem, kam patīk “kūkot” ikdienā, gan tiem, kas to dara tikai īpašās svētku reizēs. Šī grāmata ir lielisku recepšu apkopojums dažādiem gadījumiem un dažādām gaumēm. Kad gribas iepriecienāt mājiniekus ikdienā, noderēs kas vienkāršāks, bet ļoti garšīgs. Bet tad, kad gaidāms kāds īpašāks notikums, nebūs žēl gatavošanā ieguldīt vairāk laika.

Grāmatā var smelties idejas saldām dāvanām, jo paša radītas lietas, kur ieguldīta gatavotāja mīlestība, ir visvērtīgākās. Tieši tāpēc Anna grāmatā dalās ar sev labi zināmām un pārbaudītām receptēm, kas sašķirotas un sakārtotas nodaļās, sākot ar brokastīm un beidzot ar svētku svinēšanu. Ir padomāts arī par vegāniem, vegāniskām receptēm veltīta vesela nodaļa.

Grāmatā “Annas Pannas kūkas un ne tikai” atradīsiet gandrīz 100 receptes, kas izmēģinātas un atzītas pašas autores mājās un kļuvušas iecienītas arī ikdienā.

Grāmatā redzamo fotogrāfiju autore ir Elīna Upmane.

Iesaki draugiem