Apraksts

Šī dienasgrāmata būs sabiedrotais tavas izaugšanas ceļā. Tajā iekļauti uzvedinoši jautājumi un iedvesmojoši citāti, ar kuru palīdzību atklāsi savu vienīgo un īsto patiesību – savu stāstu.

Dienasgrāmatā varēsi ne vien ar sirdi un dvēseli vēlreiz izdzīvot pieredzes, kas tevi izveidojušas par to, kas esi, bet arī gūsi motivāciju nākamajiem soļiem, lai kurp tie vestu.

Dienasgrāmatas pamatā ir pasaules bestsellers – Mišelas Obamas autobiogrāfija “Izaugt”.

"Ļaujot citiem sevi pamanīt un sadzirdēt, atzīstot savu neatkārtojamo stāstu un esot patiesam pret sevi, tu apliecini savu spēku. Vēloties pamanīt un sadzirdēt citus cilvēkus, tu apliecini savas dvēseles cēlumu. Manuprāt, tieši tā mēs izaugam."
Mišela Obama, “Izaugt”

Mišela Robinsone-Obama no 2009. līdz 2017. gadam bija Amerikas Savienoto Valstu pirmā lēdija. Pēc Prinstonas Universitātes un Hārvarda jurisprudences skolas absolvēšanas Mišela uzsāka advokātes karjeru juristu birojā "Sidley & Austin" Čikāgā, kur iepazinās ar Baraku Obamu. Pēcāk viņa strādāja Čikāgas mērijā, Čikāgas Universitātē un Čikāgas Universitātes medicīnas centrā. Obamas kundze arī nodibināja "Public Allies"(bezpeļņas organizācijas, kas sagatavo jauniešus karjerai valsts dienestā) Čikāgas nodaļu. Viņa ir sarakstījusi atzinību guvušo autobiogrāfiju "Izaugt", kas pārdota vairāk nekā 11,5 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Pašlaik Obamu pāris dzīvo Vašingtonā un audzina divas meitas Maliju un Sašu.

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.

Iesaki draugiem