Apraksts

“No savas divdesmit gadus ilgās pieredzes ģimenes psihologa darbā zinu, ka neviens nepiedzimst par labu māti vai tēvu. Taču vairums cilvēku spēj par tādiem kļūt – un visi var kļūt labāki. Vecāku loma prasa gudrību, zināšanas, daudz drosmes un godīgu ieskatīšanos sevī. Dažkārt tā prasa vairāk, nekā bijāt iedomājies, taču pozitīvais ir tas, ka, kļūstot par labāku māti vai tēvu, jūs kļūstat par labāku cilvēku. Citiem vārdiem sakot, visi jūsu pūliņi ir tā vērti.”
Hedviga Montgomerija

Kā izaudzināt laimīgu bērnu? Kā radīt viņā drošības izjūtu un veselīgu pašapziņu? Un kā tikt galā ar visām bērna emocijām, kas nāk pār vecāku galvu? Kādas kļūdas vecāki pieļauj visbiežāk, un kā no tām izvairīties?

Norvēģu psiholoģes Hedvigas Montgomerijas grāmata kalpos gan kā ceļvedis strīdos un konfliktos, gan kā mudinājums palūkoties uz savu bērnības pieredzi, lai saprastu, kā jūsu neapzinātās emocionālās reakcijas ietekmē attiecības ar bērnu. “Vecāku maģija” ir praktiska, gudra un viegli lasāma grāmata, kura palīdzēs piedzīvot prieku, ko sniedz tuvas attiecības ar bērnu visas dzīves garumā.

Iesaki draugiem