Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Sāra sastop Ediju, pavada ar viņu kopā septiņas brīnišķīgas dienas un ir neglābjami iemīlējusies. Turklāt jūtas ir abpusējas, par to nav šaubu. Šķiet, arī Edijs bija gaidījis tieši Sāru.

Kad viņš dodas sen ieplānotā ceļojumā un apsola piezvanīt no lidostas, nav iemesla viņam neticēt. Tomēr Edijs nepiezvana.
Draugi iesaka par viņu aizmirst, bet Sāra to nespēj. Viņa ir pārliecināta, ka kaut kas ir atgadījies. Edija pazušanai, visticamāk, ir nopietns iemesls.

Aizrit minūtes, dienas un nedēļas, līdz Sāra uzzina, ka viņai bijusi taisnība un ka Edija pazušanai tik tiešām ir iemesls – kāds noslēpums, kuru abi nebija izrunājuši.

Rozija Volša, angļu rakstniece, vairāku grāmatu autore, iepriekš ir daudz ceļojusi un dzīvojusi daudzās pasaules valstīs, nodarbojoties ar dokumentālo filmu producēšanu. “Vīrietis, kurš nepiezvanīja” ir pirmā grāmata, kas publicēta ar viņas īsto vārdu. Informācija par rakstnieci: www.rosiewalsh.com

No angļu valodas tulkojusi Adriana Bleka.


Īsta bauda, nevis romāns! Aizkustinošs sižets un varoņi, kurus iemīlēt! Noteikti iekļaujiet to savā lasāmo grāmatu sarakstā!
Klēra Makintoša, romāna “Es tevi redzu” autore

“Vīrietis, kurš nepiezvanīja” patiks romānu “Viena diena” un “Pirms atkal tiksimies” aizrautīgajiem faniem. Arī šajā romānā neiztrūkst nedz maiguma, nedz humora, nedz lielisku sižeta pavērsienu, kas pārspēj pat tā konkurentus.
Red

Ar šī romāna tēliem un notikumiem ir tik viegli satuvināties, jo kura no mums gan nav reiz gaidījusi telefona zvanu un prātojusi, kāpēc tas kavējas... Izcils romantisma paraugs!
Grazia

Rozija Volša ir sarakstījusi dziļi aizkustinošu mīlas romānu ar intriģējošu sižetu. Romantiska, brīžiem skumja un galu galā cerību iedvesoša grāmata, kas daudziem atsauks atmiņā Džodžo Mojas jaukos romānus.
Kirkus Review

“Vīrietis, kurš nepiezvanīja” ir lielisks, romantiskas spriedzes piesātināts romāns ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un iespaidīgu noslēpumu tā centrā. Pārsteidzoša, sentimentāla un vienlaikus arī lasīšanas atkarību izraisoša grāmata, īpaši piemērota Laienas Moriartijas un Džodžo Mojas lasītājām.
Book Page

Iesaki draugiem