Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Viņš ir vislabākais policists pilsētā.
Kad narkotiku kravas pārtveršanas operācijā sākas asinspirts, Makbets un viņa specvienības vīri ir tie, kuriem jāglābj situācija.
Viņš ir izbijis narkomāns ar drūmu pagātni.
Par panākumiem viņš tiek atalgots. 
Vara. Nauda. Cieņa. Tas viss ir sasniedzams.
Taču tādi kā viņš netiek līdz varas virsotnēm.
Halucināciju un paranojas dzīts, Makbets ķeras pie lietas. Viņš ir pārliecināts, ka nesaņems to, kas pienākas pēc tiesas un taisnības...
Ja vien viņš tā vārdā nesāks slepkavot.

Jū Nesbē ir viens no slavenākajiem kriminālromānu rakstniekiem pasaulē. Viņa sarakstītie darbi ir publicēti 50 valodās un pasaulē pārdoti vairāk nekā 40 miljoni eksemplāru. Informācija par autoru: jonesbo.com

No angļu valodas tulkojusi Silvija Brice.


Jū Nesbē izdodas palikt uzticīgam oriģinālajai Šekspīra lugai, reizē neatstājot novārtā savas rakstnieka intereses: drūma vide, lojalitāte (vai tās trūkums) blēžu vidū, attapīga izglābšanās bezizejas situācijās un saikne starp policistiem un noziedzniekiem, kuriem tie dzen pēdas.
The Washington Post

Ārkārtīgi aizraujošs un brīnišķīgi baigs romāns... Jū Nesbē ir paveicis visgrūtāko no literāriem varoņdarbiem: uzspiedis savu neatdarināmo zīmogu vienai no slavenākajām Šekspīra lugām.
Daily Express

Autors ar drošu vēzienu ieplūdina Šekspīra traģēdijas mītiskos elementus savā jaunajā narkotiku kara pārņemtajā spriedzes romānā. Kā rezultātā tapis pārsteidzoši oriģināls darbs, kam piemīt gan Šekspīra mākslai raksturīgais pārlaicīgums, gan skandināvu noir žanra elastība pakļauties Jū Nesbē iecerei.
Booklist

Makbets kā specvienības komandieris. Viņa sieva kā izbijusi prostitūta. Trīs raganas kā narkodīleres. Šekspīra visbaisākajai lugai jaunu veidolu piešķīris skandināvu noir karalis.
Mail on Sunday

Iesaki draugiem