Apraksts

Izmēģini šeit! Lūdzam ņemt vērā, ka izmēģināšanai piedāvātā materiāla uzdevumus nepieciešams atiestatīt, lai veiktu katru uzdevumu no jauna.

Pārbaudi un uzlabo savas angļu valodas zināšanas tiešsaistē, izmantojot viedtālruni, planšetdatoru vai datoru!

Šis materiāls ir paredzēts izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis. Lai uzzinātu vairāk par šo platformu, klikšķini šeit!

Materiāls atbilst valsts pamatizglītības standartam (MK noteikumi Nr. 747).

Sintijas Buhanovskas sastādītais angļu valodas vingrinājumu krājums 9. klašu skolēniem “Do the Test and Be the Best!”, kas jau vairākus gadus sekmīgi tiek izmantots mācību darbā, nu ir pieejams arī interaktīvā formātā “Tiešsaistes vingrinājumu krājums Do the Test and Be the Best! 9. klašu skolēniem”. Krājumā ir šādas nodaļas.

  • Unit 1 Everyday Life
  • Unit 2 Free Time
  • Unit 3 School
  • Unit 4 Technologies and Information Society
  • Unit 5 Nature and Social Environment
  • Unit 6 Variety of Cultures

Katrā nodaļā ir 2 klausīšanās uzdevumi, runāšanas uzdevums, kurā atbildes iespējams ierakstīt ar mikrofonu, 2 lasīšanas uzdevumi, 2 valodas lietojuma uzdevumi, kā arī 2 rakstīšanas uzdevumi, kuru atbildes skolotājs var aplūkot un novērtēt.

Materiālu papildina dažādi padomi, kas palīdzēs labāk veikt noteikta veida uzdevumus un sagatavoties pārbaudes darbam.

Mācību materiāls lieti noderēs ikvienam 9. klases skolēnam, kurš gatavojas pamatskolas noslēguma pārbaudījumam patstāvīgi vai skolotāja vadībā.

Šī materiāla priekšrocība – iespēja mācīties jebkurā vietā, kur pieejams internets. Izmanto to!

Sistēmas minimālās prasības

Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS 7 vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Safari); Android 4.4.2 vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Google Chrome); Windows 10 Home vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Microsoft Edge).
Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360 px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Datoriem: Microsoft Internet Explorer 9 vai jaunāks; Apple Safari 7 vai jaunāks; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un divas iepriekšējās versijas. Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Autore stāsta par tiešsaistes mācību materiālu

Iesaki draugiem