Apraksts

Tuvojas Reičelas Ču kāzu diena, un ir neskaitāmi iemesli, lai viņa justos kā septītajās debesīs. Viņai ir gredzens ar unikālu ovālas formas briljantu, brīnišķīga kāzu kleita, kas viņai ļoti patīk, un līgavainis, kurš ir gatavs atteikties no milzu bagātības Āzijā, lai tikai varētu viņu apprecēt. Tomēr Reičela skumst par to, ka viņas īstais tēvs – cilvēks, kuru viņa nekad nav pazinusi, – nebūs klāt, lai vestu meitu pie altāra.

Nejaušas sagadīšanās dēļ tiek noskaidrota tēva identitāte, un Reičela pēkšņi tiek ierauta neiedomājamā Šanhajas greznības pasaulē, kurā pa bulvāriem traucas ekskluzīvi un reti auto un kurā cilvēki ir ne tikai traki bagāti, bet... pasakaini bagāti.

Kevins Kvans (Kevin Kwan) ir dzimis un audzis Singapūrā un tagad dzīvo Manhetenā Ņujorkā. Viņa pirmais romāns “Traki bagātie aziāti” īsā laikā kļuva par starptautisku bestselleru, pēc tā motīviem ir uzņemta kinofilma, un “Pasakaini bagātā draudzene” ir tā turpinājums. Papildu informācija: www.kevinkwanbooks.com

“Apburoši izklaidējošs romāns!” People

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.


“Pasakaini bagātā draudzene” ir humoristiskās aziātu triloģijas otrais romāns, kurā vairāk uzzinām par Singapūras, Honkongas un arī dažām Ķīnas senajām bagātnieku dzimtām. Viena lieta, kas tās zināmā mērā vieno, ir neizpratne par jaunākās paaudzes izšķērdīgo mētāšanos ar naudu un centieniem atdarināt Rietumu pasaules zvaigžņotos lielībniekus. Kvana kungam izdodas pārsteigt un saglabāt intrigu... Izklaidējošs un ironisks romāns.
The New York Times

Viens no labākajiem šogad iznākušajiem izklaides romāniem! Bet, ja jums būtu nepieciešams attaisnojums tam veltītajam laikam, Kvans ir parūpējies arī par to, lai romānā netrūktu intelektuālas dzirksts. Bagāto greznā ikdiena ir atainota no asredzīga skatpunkta, ironiski un asprātīgi ir komentēta atšķirība starp veco un jauno naudu un to savstarpējā mijiedarbība... Dzirkstošs un spraigs romāns!
The Washington Post

Romānā “Pasakaini bagātā draudzene” Kevins Kvans turpina iepriekšējā romānā aizsākto, papildinot to ar stāstu par Ķīnas salīdzinoši nesen iegūtajām bagātībām, kas pārticības jēdzienu paceļ jau daudz augstākā līmenī... Un autoram tas izdodas patiesi pievilcīgi ar elegantu un gaumīgu humoru.
New York “Daily News”

Tie traki bagātie aziāti ir atgriezušies jaunā grāmatā – “Pasakaini bagātā draudzene”, kurā tiem pievienojušies arī vairāki jauni varoņi. Un darbības vieta ir paplašinājusies, ietverot arī Ķīnu. Ķīnas ekonomikas augšupeja ir radījusi jaunu eliti, šī jaunā miljardieru audze veido Āzijas vienu procentu bagātnieku, kurus autors nodēvējis par “pasakaini bagātajiem”... Kevina Kvana radītie varoņi ir spēcīgi un pievilcīgi, un viņi mīt galvu reibinošā greznībā.
NPR Weekend

Iesaki draugiem