Apraksts

Viņa ir tava labākā draudzene.
Viņa zina visus tavus noslēpumus.
Tāpēc jau viņa ir tik bīstama...

Kad Emīlija lūdz atvest no skolas arī viņas dēlu, Stefānija ar prieku izpalīdz. Abu bērni mācās vienā klasē un ir labākie draugi, un, gluži tāpat kā Emīlija un Stefānija, labprāt pavada laiku kopā. Līdz Stefānija iepazinās ar Emīliju, slavena dizainera Sabiedrisko attiecību vadītāju, viņa šajā mazpilsētā jutās pavisam vientuļa un rakstīja blogu.

Tomēr rodas problēma – Emīlija pēc dēla neierodas. Lai ko teiktu policija, Stefānija ir pārliecināta: Emīlija nekad nepamestu savu bērnu. Baidoties, ka noticis kaut kas slikts, Stefānija sazinās ar citām mammām savā blogā un uzrunā arī Emīlijas vīru – tikai lai piedāvātu savu palīdzību. Stefānijai šķiet, ka viņš nav līdz galam atklāts un kaut ko noklusē. Vai tās ir tikai viņas iedomas? Cik labi viņa īstenībā pazīst savu labāko draudzeni? Stefānija sāk noprast, ka nekas – ne draudzība, ne mīlestība, pat ne visparastākā izpalīdzēšana – nav tik vienkārši, kā izskatās.

“Neliela izpalīdzēšana” ir Dārsijas Bellas (Darcey Bell), amerikāņu rakstnieces, debijas romāns. Pēc tā motīviem 2018. gadā uzņemta filma ar Bleiku Laivliju un Annu Kendriku galvenajās lomās.

No angļu valodas tulkojusi Māra Poļakova.


Dārsijas Bellas provokatīvā debija ir kā bāztin piebāzta ar maziem, netīriem noslēpumiem, meliem un manipulācijām. Tāpēc G. Flinnas romāna “Neatrodamā” uzticamajiem lasītājiem ieteiktu nekavējoties tikt pie grāmatas “Neliela izpalīdzēšana” eksemplāra, kā arī sarūpēt laiku, lai netraucēti varētu nodoties šai kolosālajai lasāmvielai.
Library Journal

“Neliela izpalīdzēšana” ir spraigs, ievelkošs un aizraujošs trilleris, kas pārsteidz ar neparedzamu un negaidītu iznākumu. Premisa: izvēlies prātīgi, kam uzticēties!
New York Journal of Books

Nerātns, ironisks, graujošs... Spriedzes romāns “Neliela izpalīdzēšana” ir tikpat kārdinoši baudāms kā gaisīga kūka, no kuras nav iespējams atteikties!
L. S. Hiltone, romāna “Maestra” autore

Nodevība, noslēpumi, neskaitāmi sižeta pagriezieni... Šajā spriedzes piesātinātajā romānā nekas un neviens nav tāds, kā šķiet pirmajā mirklī.
Telegraph

Dārsija Bella savā debijas romānā pārliecinoši kāpina spriedzi, sižeta pavērsieni iepriekš nav nojaušami un varoņu rīcība vienlaikus šķiet nenovēršama un biedējoša. Lasītāji, kuri iepriekš uznesa topu virsotnēs G. Flinnas “Neatrodamo”, slavēs arī šo!
Booklist

Iesaki draugiem