Apraksts

Un ja nu viss sāktos tieši šodien?

Iedomājieties, ka jūs kādu svētdienu pastaigājaties pa Sanfrancisko krastmalu, un pēkšņi jūsu roku satver čigāniete, lai izzīlētu nākotni. Uzjautrināts jūs piekrītat, taču jau pēc mirkļa viņas skatiens sastingst un čigāniete nobāl. Un to, ko viņa jums beigās pavēsta... jūs labprātāk nemaz nebūtu dzirdējis. Kopš tā brīža nekas vairs nebūs kā agrāk – jūs vairs nespēsiet iet pa ierasto taciņu. Tieši tā notiek ar Žonatanu šajā Lorāna Gunela romānā “Diena, kurā es iemācījos dzīvot”. Pēc satraucošās tikšanās Žonatans metīsies sevis meklējumos, gūstot pieredzi, kas pilnībā izmainīs viņa dzīves uztveri.

Šis lieliskais romāns, kura sižets balstīts uz reāliem zinātniskiem pētījumiem, mūsu eksistenci un attiecības ar citiem cilvēkiem ļaus saskatīt gluži citā gaismā un ienesīs ikviena dzīvē svaigas vēsmas.

Lorāns Gunels, franču rakstnieks, kurš interesējas par psiholoģiju un vienlaikus ir arī personiskās izaugsmes speciālists, raksta aizraujošus romānus, kuru galvenā pamatdoma ir iedrošināt lasītāju izzināt un atklāt sevi. L. Gunela grāmatas ir tulkotas 25 valodās, latviešu valodā izdots arī viņa romāns “Dievs vienmēr ceļo anonīmi” (2016).

No franču valodas tulkojusi Maija Indraša.


Lasiet romānu “Diena, kurā es iemācījos dzīvot” un ļaujiet Lorānam Gunelam sevi iedvesmot, lai pašus pārdrošākos sapņus pārvērstu realitātē!
Women’s Fitness magazine

“Diena, kurā es iemācījos dzīvot” ir viegli lasāms, pievilcīgs un vienkāršs romāns, kurā ir daudz vērtīgu atziņu. Gaisīgā tonī, ar humoru un nelielu psiholoģijas un filozofijas devu Lorāns Gunels mūs rosina ieklausīties sevī, padomāt par dzīvi, personisko attīstību, par dzīvību un nāvi un to, cik svarīgi ir izdzīvot pašreizējo mirkli. Jūs gaida lasīšanas prieks, ko izbaudīsiet kā maigu pēli un gardu kārumu...
critiquesLibres

Raiti lasāms romāns, kas atgādina, ka mūsu dzīve ir pašu rokās un ka ikviens var pieņemt lēmumus, kuri ļaus dzīvot saskaņā ar paša vērtībām un īstenot savas visdziļākās vēlmes.
Margaux Cunin

Pazīstamā autora jaunāko romānu “Diena, kurā es iemācījos dzīvot” ir tik viegli lasīt! Arī šajā darbā Lorāns Gunels raksta par dzīves trauslumu un jau atkal netieši atgādina par iespējām, kuras tiek mums piespēlētas visnegaidītākajos brīžos. Nepalaidiet to garām, un jūs gūsiet ļoti vērtīgas dzīves atziņas!
Amazon.fr

Iesaki draugiem