Apraksts

Atbrīvojies no baiļu, vainas un iedomu verdzības un iepazīsti savu patieso es

VERGS ir saviļņojošs stāsts un alegorija par iekšējo atbrīvošanos. Katram kaut reizi ir gadījies nonākt sava prāta konstrukciju gūstā un sākt vergot problēmām, vainas apziņai vai bailēm. Tāpēc gandrīz visi kaut kādā veidā līdzināmies šīs grāmatas varonim, kas bēgdams no realitātes, pārstāj novērtēt dzīves dāsnās dāvanas, kamēr visu gandrīz zaudē.

Šī grāmata sapurina un pamodina. Tā domāta drosmīgajiem, kas, nebaidoties no sekām, uzdrošināsies pārskatīt savus uzskatus. Grāmata uzdod tiešus un būtiskus jautājumus:
* vai tu savā dzīvē esi tikai vērotājs vai spēlē galveno lomu?
* kāpēc ir tik svarīgi piedot, nevis ļaut pagātnes kļūdām ietekmēt turpmāko dzīvi?
* kā pārstāt vergot sava prāta konstrukcijām?

Anands Dilvars (Anand Dilvar, 1966) ir meksikāņu autors un garīgais skolotājs. Iedvesmojies no meksikāņu pirmiedzīvotāju dzīves filozofijas, viņš jau agrā jaunībā sāka rakstīt grāmatas un nodibināja Meksikā populāru grāmatu izdevniecību. Apgūstot senas un modernas personiskās izaugsmes tehnikas, viņš ir apmeklējis vairāk nekā astoņpadsmit pasaules valstu garīgos līderus. Ananda Dilvara grāmatas nav saistītas ne arvienu reliģiju vai tradīciju: viņš – līdzīgi kā pagātnes lielie garīgie skolotāji – raksta iedvesmojoši un saprotami. Anands Dilvars ir meditāciju centra Vision Quest Center Meksikā dibinātājs, kur jau vairāk nekā piecpadsmit gadus vada retrītus un seminārus.

Grāmata “Vergs” Meksikā pārdota vairāk nekā 1,8 miljonos eksemplāru un kļuvusi populāra visā pasaulē: pārtulkota vairāk nekā 24 valodās un izdota 28 valstīs.

No angļu valodas tulkojusi Meldra Āboliņa.

Iesaki draugiem