Apraksts

Katram stāstam ir divas puses... Un katram cilvēkam.

Madijas un Iana mīlasstāsts sākas ar nejaušu sastapšanos kādā ballītē. Ians dien britu armijā, bet Madija ir tūrisma ceļvežu autore un tobrīd ciemojas pie savas labākās draudzenes Džoanas.

Tagad pagājuši jau divdesmit gadi, abi ir precējušies, un viņiem ir burvīgs dēliņš. Kādā izbraukumā Madija cieš nelaimes gadījumā, pēc kura sāk apmeklēt psihoterapeiti. Pamazām vien viņa atklāj savas bailes par Iana posttraumatiskā stresa sindromu, par mazā dēliņa drošību un par sarežģītajām pagātnes attiecībām ar draudzeni. Un stāsts aizved lasītāju uz Balkāniem un Angliju, uz Irāku un Manhetenu, un visbeidzot uz vienkāršu ģimenes māju Kanzasā. Sešpadsmit gadi, pilni ar mīlestību un bailēm, dēkām un aizdomām, sasniedz kulmināciju dienā, kad izmisīgs telefona zvans uz 911 liek policijai steigties uz šokējoša nozieguma vietu...

Annija Vorda ir amerikāņu rakstniece un filmu scenāriste. Pēc studijām viņa pārcēlās uz Austrumeiropu, kur rakstīja tūrisma ceļvežus par Spāniju un Bulgāriju. “Skaistais ļaunums” ir viņas pirmais psiholoģiskais spriedzes romāns.

No angļu valodas tulkojusi Silvija Brice.


Annija Vorda raksta ar tikpat piesaistošu enerģiju, kāda sajūtama Netflix blokblāsteru seriālos. Oriģinālais sižets un smalki izstrādātie grāmatas varoņi liks turēt aizdomās gandrīz ikvienu personāžu, neļaujot ticēt nevienam!
Daily Mail

Saistoši apraksti un pārliecinošais laika un vietas atainojums lieliski papildina šo aizraujošo romānu, kura sižets ir īsts meistardarbs. Tumšs trilleris ar patiesu psiholoģisku dziļumu.
Publishers Weekly

Neviens nespēs jūs atraut no šīs grāmatas lappusēm! Apburoši un valdzinoši galvenie varoņi, kuri biedē un stindzina, un romāna beigas pārsteigs vispārākajā pakāpē...
Liv Constantine, rakstniece

Vienādā mērā aizkustinošs, domas raisošs un biedējošs romāns. “Skaistais ļaunums” apburs ikvienu lasītāju un par to runās visi!
Mary Kubica, rakstniece

Reizēm kāda grāmata pilnībā aizrauj, un neatliek nekas cits, kā vien ļauties un šķirt lappusi pēc lappuses... Un romāns “Skaistais ļaunums” ir tieši tāda lasāmviela, intriga ir tik spēcīga, ka nemaz nespēsiet apstāties, līdz vainīgais būs noskaidrots.
Real Simple

Iesaki draugiem