Apraksts

"Putniņa Toma stāstu grāmatā", kas nāk klajā vienlaikus latviešu un angļu valodā, ir apkopoti īsi, ilustrēti stāstiņi, kuros darbojas Putniņš Toms, viņa mamma, labākais draugs Denijs un citi. Šajos tēlos un varoņu piedzīvojumos katrs bērns viegli atpazīs sevi un savus draugus tipiskās ikdienas situācijās, kurās jāpieņem pareizais lēmums. Sadraudzējoties ar brašo, mazliet spītīgo, bet vienmēr labsirdīgo Tomiņu, bērns labāk izpratīs drosmes, laipnības un neatlaidības nozīmi, mācīsies cīnīties par saviem sapņiem, palīdzēt citiem un uzņemties atbildību par savu rīcību.

Aiz katra stāstiņa ievietotie pārrunu temati un uzdevumi ļaus vecākiem pētīt šo grāmatu kopā ar bērniem, bet bērnudārza audzinātājiem un skolotājiem - izmantot to nodarbībās.

Putniņš Toms iedvesmos bērnus sapņot par lieliem mērķiem un tos arī sasniegt, būt iejūtīgiem, labsirdīgiem un drosmīgiem.

Juta Stīla (īst.v. Juta Vējiņa, 1986) vairāk nekā 15 gadus profesionāli nodarbojās ar dažādiem cīņas sporta veidiem - boksu, karatē, kikboksu u.c. - un ir saņēmusi augstus apbalvojumus vairākās starptautiskās boksa sacensībās. Taču vairāk par medaļām sportisti priecē iespēja ar savu paraugu iedvesmot bērnus, stāstot tiem par to, kā sapņot par lieliem mērķiem un tos arī sasniegt.

Iesaki draugiem