Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

VILJAMS VENTONS IR ATGRIEZIES!

Viljams atgriežas Posthumānās pētniecības institūtā. Šeit notikušas lielas pārmaiņas. Izsludināta komandantstunda, un visur ir sargi.
Divpadsmit gadus vecais ģēnijs Viljams Ventons joprojām mācās apieties ar savu neparasto kodu uzlaušanas talantu, taču, kad no muzeja Oksfordā noslēpumaini pazūd sens artefakts, Viljamam jāpošas savā līdz šim bīstamākajā piedzīvojumā...
Drīz sāk risināties mistiski notikumi. Kāpēc Viljamam sākušās spēcīgas lēkmes? Un kas ir tas tumšais stāvs, kas mēģina ar viņu sazināties?

Viss aizved pie kriptālportāla. Bet kas tas īsti ir?
No klusajām Oksfordas ielām līdz reibinošajiem Himalaju augstumiem šis piedzīvojums, skrienoties ar laiku, pārbaudīs jaunā varoņa spēju robežas.

Viegli lasāmais aizraujošais piedzīvojumu stāsts, kurā netrūkst mistikas, dīvainu robotu, baisu radījumu un neiespējamu uzdevumu, kas jāatrisina, sākas triloģijas pirmajā grāmatā “Viljams Ventons un lurīdija zaglis”.

Bobijs Pīrss (dz. 1974) starptautisku atpazīstamību vispirms ieguva kā kinorežisors un scenāriju autors, bet 2015. gadā debitēja kā bērnu rakstnieks, izdodot pirmo grāmatu sērijā par brīnumbērnu Viljamu Ventonu. Tiesības izdot šīs sērijas grāmatas iegādājušās izdevniecības 40 pasaules valstīs, un tās strauji iekarojušas lasītāju mīlestību, kā arī ieguvušas lieterārās godalgas.

No norvēģu valodas tulkojusi Marta Roķe.

Iesaki draugiem