Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

1909. gads, Parīze. Pavisam nejauša iepazīšanās ar slavenās Klermona konditorejas īpašnieka meitu jaunam puisim paver durvis uz viņam līdz šim nezināmu pasauli, pasauli, kuru piepilda saldi krēmi un kausēta šokolāde, zeltainas karameles un pūdercukurs, un, protams, gaisīgās kūciņas... Tomēr puisi kārdina ne tikai saldumi, un drīz aizsākas kaislīga, bet aizliegta mīlas dēka.

Kopš tā laika pagājuši jau gandrīz astoņdesmit gadi. Kāda studente atrod fotogrāfiju, kurā viņas vectēvs, vēl pavisam jauns, ir kopā ar diviem viņai svešiem cilvēkiem. Fotogrāfijai otrā pusē izlasāmi vārdi: “Piedod man.” Nespējot pretoties ziņkārei, viņa sāk šķetināt senus notikumus par diviem nelaimīgiem mīlētājiem un vienu lielu nodevību...

“Reibinošs stāsts par kaisli un nodevību, bet tajā mīlestība, protams, gūst virsroku.”
The Lady Magazine

Laura Madeleine, angļu rakstniece, mācījās, lai kļūtu par aktrisi, tomēr vēlāk pārdomāja un izvēlējās studēt angļu literatūru. Viņa raksta gan romānus, gan gardas receptes un ir pat strādājusi vietējā konditorejā. Informācija par autori: www.lauramadeleine.com

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Burvīga, aromātiska, ar Francijai tik raksturīgi saldeni sāļajām garšām piesātināta grāmata... Šo Lauras Madeleines romānu obligāti jāizlasa ikvienam literatūras gardēdim un katram Parīzes šarma apburtajam. Gaumīgs, iepriecinošs un ļoti parīzisks romāns.
Nina George, romāna “Lavandu istaba” autore

Lielisks romāns par dzimtas noslēpumiem, radošām kulinārajām izpausmēm, vēsturiskiem notikumiem un, protams, mīlestību.
Library Journal

Autorei ir lieliski izdevies savērpt divus stāstus vienā, pretstatot 20. gadsimta sākuma Parīzes un mūsdienu Londonas ainavas, smaržas un pat skaņas. L. Madeleines “Konditora stāsts” ir kaislīgs un aizraujošs romāns, kas sniedz iespēju veldzēties dekadentiskajā un jutekliskajā Parīzes atmosfērā.
Booklist

Šajā atkarību izraisošajā romānā autore lasītājus gluži vai pārceļ uz 1910. gada Parīzi. Sajūtams, kā zem kājām šņirkst Monmartras grants, no kafejnīcu atvērtajām durvīm plūst cukura smarža... Un tajā ir viss, kas nepieciešams labai lasāmvielai, – mīlestība, seni ģimenes noslēpumi un labs sižets.
Mišela Geibla, romāna “Dzīvoklis Parīzē” autore

Iesaki draugiem