Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Klāt sērijas THE MORTAL INSTRUMENTS 5. daļa!

Lilita ir sakauta, un Džeiks – atbrīvots no dēmona gūsta. Taču drīz vien atklājas, ka pazudis ir gan puisis, kuru Klerija mīl, gan arī puisis, ko viņa ienīst, – viņas brālis Sebastjans, kurš ir nolēmis nospiest Ēnu Medniekus uz ceļiem.
Ordenis ar visu savu maģiju neatrod ne vienu, ne otru, taču Džeiks nespēj ilgi turēties pa gabalu no Klerijas. Kad abi atkal satiekas, meitene saprot, ka Lilitas nodarītais ir prātam neaptverams: Džeiks un Sebastjans tagad ir savstarpēji saistīti, un Džeiks ir kļuvis par ļaunuma kalpu. Ordenis vēlas iznīcināt Sebastjanu, taču nav iespējams nodarīt pāri vienam no puišiem, nekaitējot otram...

No angļu valodas tulkojusi Ina Strautniece.


"Kasandras Klēras uzburtā pārdabiskā pasaule aizrauj ar savu krāšņumu un pamatīgumu. Nepaguvu ne attapties, kad jau biju ierauta Pazemiešu, Nefilimu, dēmonu un citu fantastisku būtņu politikā un konfliktos un dzīvoju tiem līdzi, it kā viss risinātos tepat blakus. Netrūkst arī spraigu piedzīvojumu, piesātinātu emociju un sirdi plosošu brīžu, kad apstāties un padomāt: kā rīkotos es, ja nokļūtu šādas izvēles priekšā? Šī būs piemērota lasāmviela, lai uz brīdi dotos atvaļinājumā no ikdienas. Lai grāmatu biezums nebiedē – pēdējā lappuse pienāks tik ātri, ka nepaspēsiet ne acis pamirkšķināt!" 
Laura Dreiže, rakstniece, tulkotāja

Iesaki draugiem