Apraksts

Pārbaudi savas matemātikas zināšanas tiešsaistē, izmantojot viedtālruni, planšetdatoru vai datoru!

Šis materiāls ir paredzēts izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis. Lai uzzinātu vairāk par šo platformu, klikšķini šeit!

Materiāls atbilst valsts vispārējās vidējās izglītības standartam (MK noteikumi Nr. 416).

Edītes Teterovskas sastādītais testu krājums “Testi matemātikā vidusskolai”, kas jau vairākus gadus sekmīgi tiek izmantots mācību darbā, nu ir pieejams arī interaktīvā formātā “Tiešsaistes testi matemātikā vidusskolai”. Krājumā iekļauti 30 testi, katrs divos variantos. Testi sadalīti šādās nodaļās.

  • 10. klase
  • 11. klase
  • 12. klase
  • Pārskata testi par vidusskolas matemātikas kursu

Testi aptver visu vidusskolas matemātikas mācību saturu, pirmās trīs nodaļas satur tematiskus testus, bet pēdējā nodaļā jautājumi izkārtoti tematiski jauktā secībā.

Testu uzbūve ir līdzīga – tie satur 20–25 uzdevumus, pirmajā testa daļā jāizvēlas viens no četriem atbilžu variantiem, bet atlikušie ir aprēķinu uzdevumi. Risināšanas gaitā ir ērti izmantot materiālā iekļautās eksāmenā pieejamās formulu lapas.

Šis materiāls lieti noderēs visiem, kuri vēlas pārbaudīt savas zināšanas pirms temata noslēguma pārbaudes darba, kā arī gatavojoties valsts pārbaudes darbam patstāvīgi vai skolotāja vadībā.

Šī materiāla priekšrocība – iespēja mācīties jebkurā vietā, kur pieejams internets. Izmanto to!

Sistēmas minimālās prasības

Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS 7 vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Safari); Android 4.4.2 vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Google Chrome); Windows 10 Home vai jaunāka operētājsistēma ar noklusējuma pārlūku (Microsoft Edge).
Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360 px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Datoriem: Microsoft Internet Explorer 9 vai jaunāks; Apple Safari 7 vai jaunāks; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un divas iepriekšējās versijas. Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem