Apraksts

LAI CIK ĀTRI TU SKRIETU, PAGĀTNE TEVI PANĀKS

Doktore Marija Martinesa ir laukā no cietuma un bēguļo. Viņu vajā nežēlīgas pagrīdes organizācijas Projekts biedri. Lai izdzīvotu, viņai ir jābūt soli priekšā ienaidniekiem.
Pastāv kāds fails, kura saturs Marijai varētu nozīmēt dzīvību vai nāvi. Viņai tas ir jāatrod, pirms dodas meklēt patvērumu ģimenes mājā Spānijā. Bet viņa pat nenojauš, ka tieši tā, iespējams, ir visbīstamākā vieta pasaulē…

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lukstraupe.


“Jaudīgs, aizraujošs, adrenalīna piesātināts trilleris, kuru nav iespējams aizmirst.”
Kimberlija Čembersa

Rakstniece Nikija Ouena māk kāpināt un noturēt spriedzi, par to šaubu nav. Arī viņas nākamais psiholoģiskais trilleris par dakteri Mariju Martinesu, kura cieš no Aspergera sindroma, ir tikpat nervus kutinošs kā “Zirneklis istabas stūrī”.
Foreword Reviews

Jaudīgs, aizraujošs, adrenalīna piesātināts trilleris, kuru nav iespējams aizmirst.
Kimberlija Čembersa, kriminālromānu rakstniece

Romāns “Bīstamie faili” ir spēcīga, piesātināta un ļoti atšķirīga lasāmviela. Autore iekaro lasītāja uzmanību jau no pirmajām grāmatas lappusēm.
Love Reading

Lasot Nikijas Ouenas romānus, šķiet, ka elpošana paātrinās un sirds sitas daudz straujāk.
New Books Magazine

Lasīt šo romānu ir kā vizināties pa amerikāņu kalniņiem, arī te ir pārsteidzoši un elpu aizraujoši pagriezieni un virāžas, tomēr visvairāk piesaista tieši Marijas tēls, kas ir visu notikumu epicentrā. Ar nepacietību gaidu, lai uzzinātu, kurp Nikija Ouena un daktere Martinesa mūs aizvedīs nākamajā reizē.
Katrīna Raiena Hovarde, rakstniece

Iesaki draugiem