Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Saule nekad nenoriet.
Medības nekad nebeidzas.

Jūns slēpjas. Viņš ir piekrāpis ietekmīgāko cilvēku Oslo kriminālajā pasaulē – Zvejnieku – un aizbēdzis uz nomaļu Norvēģijas nostūri – nelielu ciematu kalnos tik tālu ziemeļos, ka saule tur nekad nenoriet. Viņš paslēpjas mednieku būdiņā nekurienes vidū, un starp viņu un viņam lemto likteni nostājas tikai Lea un viņas dēls Knuts. Lai gan Lea viņu apgādājusi ar šaujamo un Knuts pienes ikdienā nepieciešamo, pusnakts saule Jūnu padara traku... Un arī Zvejnieka sūtītie vīri ir jau pavisam tuvu...

Jū Nesbē ir slavens norvēģu rakstnieks, kura sarakstītie kriminālromāni un bērnu grāmatas tiek tulkotas un izdotas gandrīz vai visās pasaules valstīs un nu jau pārdotas vairāk nekā trīsdesmit miljonos eksemplāru. Trilleri “Asinis sniegā” un “Pusnakts saule” veido divu grāmatu ciklu, kas ir tikpat aizraujošs kā visi citi Jū Nesbē darbi.

No norvēģu valodas tulkojis Ilmars Briška.


Apbrīnojami labi strukturēts romāns, kas ievainos jūsu sirdi ar savu ledaino spozmi.
Sunday Mirror

Īss, lirisks stāsts, kurā katram vārdam ir svars un kura vienkāršais, plūstošais ritms tikai palīdz pieaugt spriedzei. Pasaulē atzītā stāstnieka kārtējais lieliskais trilleris!
Daily Express

Blīvi apdzīvotajā skandināvu kriminālromānu pasaulē Jū Nesbē sarakstītie darbi, protams, izceļas. Viņam patīk pārplēst sižetu pa vīlēm un visādi citādi paspēlēties ar žanram raksturīgajiem paņēmieniem.
The New Yorker

Jū Nesbē ar ļaunu tīksmi ierokas baisāko noziedznieku prātos un ievieto savus varoņus vidē, kuru būsiet vismazāk gaidījuši... Viņa romāni ir ārprātīgi bīstami un atkarību izraisoši.
Vanity Fair

Iesaki draugiem