Apraksts

ŠĶIRNES, AUDZĒŠANAS REĢIONI, BARISTAS ZINĪBAS, KAFIJAS RECEPTES NO VISAS PASAULES

Ja gribat baudīt patiešām lielisku kafiju arī mājās, šī grāmata būs ļoti noderīga. Tā atklās aizraujošo kafijas pasauli un palīdzēs apgūt nepieciešamās prasmes. Grāmatā soli pa solim aprakstītas kafijas gatavošanas metodes dažādās ierīcēs, doti praktiski padomi, kā pupiņas pareizi grauzdēt un samalt. Varēsiet apgūt arī latte mākslu kā īsts barista.

Vairāk nekā 100 kafijas receptes no visas pasaules. Palutiniet sevi ar maigi samtaino flat white, atspirdzinošo frappé mocha, desertam līdzīgo affogato un klasisko café au lait. Perfektas kafijas pagatavošanu atvieglos attēli.

No Amerikas cauri Āfrikai līdz pat Āzijai un Austrālijai – ceļvedis pa pasaulē nozīmīgākajiem kafijas pupiņu audzēšanas reģioniem. Uzzināsiet, ar ko atšķiras Arabica kafijas pupiņas no Robusta, kur iegūst Typica, Bourbon, Blue Mountain un citu šķirņu pupiņas, kāds ir to aromāts un garšas nianses.

No angļu valodas tulkojusi Iveta Galēja.

Iesaki draugiem