Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Pavasaris tuvojas, un sētas kaķi uzsāk skandināt savas mīlas balādes. Arī Leonīda labprāt vaimanātu līdzi, jo dzīves grūtību viņas repertuārā ir pietiekami – liekais svars, kas nemanot uzaudzis pa ziemu, draudi palikt bez mājokļa un neganta konkurente darbā.

Turklāt problēmu risinātājs Ingemārs Bomis pamanās ar vieglu roku Leonīdai gan izlīdzēt, piesolot bagātīgu atlīdzību, gan iesaistīt jauno sievieti bīstamā spēlītē. Leo būs viņai jāpierāda, ka ne tikai suņi ir lieliski pēddziņi, bet arī kaķi var palīdzēt atrast pazudušas personas.

Tomēr arī tas vēl nav viss! Kad vilkaču barvedis Rego Zvērs lūdz palīdzēt četriem vilkačiem, kas iestrēguši vilka ādā, Leonīdai nākas meklēt atbildi uz jautājumu, kas jau gadsimtiem ilgi nodarbinājis zinātniekus un filozofus – kas ir dvēsele?

Linda Nemiera (1981) – latviešu fantāzijas žanra rakstniece, kurai publicēti darbi “Vilcenes stāsts”, “Septiņi”, “Lidojums”, “Kaķa lāsts” un “Kaķis maisā”, kā arī grāmata bērniem “Pūča un Pinčijas gaisa pils”. Romānā “Kaķa koncerts” turpinās grāmatās “Kaķa lāsts” un “Kaķis maisā” aizsāktie divdabes Leonīdas Fēliksas dēkainie piedzīvojumi.

Iesaki draugiem