Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks.

Aizliegta mīlestība un liktenīgas kaislības
Kāds paaudzēm glabāts noslēpums
Un pravietojums uz palmas lapas...

Diānas Vāgenbahas laulība ir uz sabrukšanas robežas, kad viņa saņem mantojumu no mīļotās tantes Anglijā. Tantes pēdējie vārdi ir lūgums atšķetināt ilgi glabāto ģimenes noslēpumu. Un Diāna, sekodama tantes atstātajām norādēm, dodas ceļā – no senās Tremainas muižas pagātnes notikumi aizved viņu uz otru pasaules malu, uz eksotisko Šrilanku. 
Tur viņa soli pa solim noskaidro savas ģimenes piedzīvoto, un šajā stāstā netrūkst nedz sāpīgi skaista pravietojuma, kas mainījis dzīvi uz visiem laikiem, nedz aizliegtas mīlestības un liktenīgu kaislību. Saldā plumēriju un pikantā kanēļa smarža dara savu, un arī Diāna ļaujas to maģiskajai iedarbībai...

Korina Bomane (Corina Bomann, dz. 1974) ir vācu rakstniece, vairāku gan jauniešu, gan pieaugušo grāmatu autore. Viņas romāns “Taureņu sala” ir tulkots un izdots jau vairākās valstīs un ir padarījis autori populāru arī ārpus dzimtās Vācijas.

No vācu valodas tulkojusi Jana Vērdiņa.


Vēsturisks romāns... kā aizraujošs ceļojums laikā uz eksotisku salu ar košiem taureņiem un reibinošo plumēriju un kanēļa smaržu... Tas viss un vēl daudz kas cits Korinas Bomanes lieliskajā romānā! Baudiet ar tasi labas tējas...
Amazon.de

Brīnišķīgs un aizraujošs stāsts par kādas dzimtas vēsturi, kas lasītāju pilnībā pārņem savā varā un aizved uz saules pielietu salu.
Kwick.de

Romāns, kas piemērots ne tikai vasaras vakariem! Tomēr jāpiesargās to atvērt pārāk vēlu vakarā, jo lasot aizmirstas laiks un nav iespējams apstāties, pirms izsekots varoņu likteņiem līdz pat pēdējai lappusei.
Mobil

Korinas Bomanes romāns “Taureņu sala” ir labākā no pēdējā laikā lasītajām dzimtas sāgām. Sirsnīgs un aizraujošs stāsts!
Delmenhorster Kreisblatt


“Taureņu sala” iepriecēs lasītājus, kam patīk stāsti par dzimtas vēsturi, un jo īpaši tos, kam tuvi Lūsindas Railijas, Keitas Mortones un Katrīnas Teilores darbi. Arī rakstniecei Korinai Bomanei ir izdevies savīt aizraujošu sižetu, kurā netrūkst senu noslēpumu un eksotisku dabas ainavu, vēsturisku notikumu un liktenīgu kaislību. 
Ārzemju literatūras redakcija

Iesaki draugiem