Apraksts

Deivs Pilkijs pārsteidz atkal!

“Dārgais lasītāj!
Bērnībā man bija grūtības ar lasīšanu, jo cietu no disleksijas. Es gandrīz pilnībā zaudēju interesi par lasīšanu, un man bija kauns par to, ka netieku līdzi klasesbiedriem, turklāt bija grūti atrast grāmatas, kuras mani interesētu. Par laimi, vecāki mani mudināja lasīt visu, ko vien gribēju, un es vienmēr izvēlējos grāmatas, kuras mani smīdināja. Humors palīdzēja piemirst par grūtībām, tas lika turpināt šķirt lappuses, nepacietīgi gaidot nākamo smieklu lēkmi. Ja nebūtu nebēdnīgu grāmatu, es nekad nebūtu kļuvis par lasītāju un pavisam noteikti nebūtu kļuvis par rakstnieku.
Grāmatās man vienmēr ir nozīmīgas ilustrācijas, turklāt – jo vairāk, jo labāk. Attēli atklāja vārdu nozīmi un palīdzēja skaidrāk izprast teksta būtību.
Tāpēc ar vislielāko prieku jūsu uzmanībai piedāvāju savu komiksu jauno sēriju – "Dogmenu". Dogmens, tāpat kā Kapteinis Apakšbiksis, ir viens no personāžiem, kuru izdomāju, mācoties otrajā klasē. Ilustrācijām es piešķīru rotaļīgu izskatu, lai lasītājam rastos sajūta, ka stāsts ir paredzēts bērniem un to ir radījuši bērni – "Kapteiņa Apakšbikša" ceturtās klases zvaigznes Džordžs un Herolds. (Viņi beidzot ir apguvuši pareizrakstību!) Ceru, ka šī grāmata mudinās bērnus likt lietā iztēli un pašiem sacerēt stāstus. Ja kaut vienam bērnam, izlasot manas grāmatas, lasīšana saistīsies ar jautrību, būšu panācis savu.”
Deivs Pilkijs

Iepazīsties ar jauno, neticami atjautīgo policistu DOGMENU!
Vai viņš ir cilvēks? Varbūt tas ir suns?
Uzmini nu!!!

No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.

Iesaki draugiem