Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple iBooks

Iedomājies – ja nākamā grāmata, ko sāksi lasīt, būs tieši par tevi?!

Ketrina uz naktsgaldiņa atrod grāmatu. Viņai nav ne jausmas, kā šī grāmata ir nokļuvusi pie viņas gultas. Ketrina to paņem un sāk lasīt. Šķirot lapu pēc lapas, aug biedējoša apziņa, ka stāsts ir par viņu un ka tieši viņa ir šī romāna galvenā varone. Un tajā ir nesaudzīgi atklāts viņas tumšākais un slēptākais noslēpums. Noslēpums, par kuru neviens cits neko nezina, – vismaz viņa tā līdz šim bija domājusi...

Jebkāda līdzība ar reālām personām, dzīvām vai mirušām, ir pilnīgi nejauša.
Atruna nosvītrota ar kārtīgu sarkanu svītru. To viņa nemaz nepamanīja, atverot grāmatu un sākot lasīt. Nekādas kļūdas nav. Viņa patiešām ir grāmatas galvenā varone.

Atkarību izraisošs romāns, kas atsauc atmiņā Gilianas Flinnas “Neatrodamo”.
Sunday Times

Renē Naita (Renée Knight), pirms kļuva par rakstnieci, strādājusi raidsabiedrībā BBC par dokumentālu sižetu veidotāju. “Atruna” ir viņas pirmais romāns, kas tiek tulkots un izdots daudzās valstīs, pēc tā sižeta tiek uzņemta arī kinofilma.

No angļu valodas tulkojis Armīns Voitkāns.


“Atruna” mūs ieved visšausmīgākajā no visiem iespējamiem nakts murgiem – kāds zina mūsu slēptāko noslēpumu un pastāsta to arī citiem...
Vela Makdermida, rakstniece

Patiesi oriģināls debijas darbs, ar nervus kutinošu spriedzi un asumu.
Irish Independent

Renē Naitas “Atruna” ir tik tiešām īpaša grāmata, kas izceļas starp citām, – tās sižets ir izcili uzrakstīts un līkumot līkumo, aizraujot sev līdzi lasītāju spriedzes pilnā ceļojumā.
New York Times

Sensacionāli laba psiholoģiska spriedze... tieši tādam ir jābūt lieliskam trillerim.
Lī Čailds, rakstnieks

Sākot lasīt šo grāmatu, esiet gatavs atcelt sarunātās tikšanās. Jūs nespēsiet to nolikt malā.
Stylist

Pārliecinošs debijas romāns. Spēcīgi un interesanti galvenie varoņi, kuriem jāspēj tikt galā ar nepatīkamu, brīžiem pat nepanesamu realitāti.
Guardian

Iesaki draugiem