Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Šis asprātīgais romāns “Bridžitas Džonsas” un Sofijas Kinselas darbu stilā patiks visām sievietēm, kuras par sevi var teikt “es bieži uztraucos par daudz”, un visiem vīriešiem, kuri labprāt mēģinātu izprast noslēpumaino būtni – sievieti.

Trīsdesmitgadniece Gunta Nijole ir samierinājusies ar domu, ka cilvēces veselības rezerves ir sadalītas nevienmērīgi un viņai ir tikusi pavisam niecīga daļa. Gunta nepērk apģērbu nākamajai sezonai, jo nevar jau zināt, kurā pusē saulei viņa atradīsies nākamajā pusgadā. Tā kā veselais slimo nekad nesapratīs, Guntu terorizē nešpetnā priekšniece un izsmej veselīgais draugs Māris. Bet varbūt viņu sapratīs ar trauslu veselību apveltītais kolēģis Normunds? Varbūt Gunta beidzot ir atradusi kādu, ar ko būt kopā laimē un nelaimē, veselībā un, kas ir pats galvenais, – slimībā?

“Viens reti labs lasāmgabals, tāds īsti lasāms.”
Guntis Berelis

Ilzei Eņģelei (1974) jau izdoti vairāki romāni gan zinātniskās fantastikas, gan sieviešu romāna žanrā. Darbs “Solo vijolei un termometram” ir Apgāda Zvaigzne ABC literārā konkursa “Nacionālais bestsellers” I kārtas laureāts.

Iesaki draugiem