Apraksts

“Grāmatā ir aprakstīts viss, kas par sevi jāzina katrai sievietei premenopauzes un menopauzes laikā. Sūzena Samersa lasītājām stāsta to pašu, ko es savām klientēm, – katra sieviete ir unikāla, un premenopauze pati parāda, kas katrai vajadzīgs; ir svarīgi pareizi ēst, kustēties un lietot atbilstošu hormonu terapiju, ja nepieciešams. Pat man – ginekoloģei ar stāžu – bija interesanti un pamācoši lasīt šo grāmatu. Iesaku to kā savām pacientēm, tā draudzenēm un kolēģiem.”
Māra Zumente, ginekoloģe

Ultramoderns ceļvedis hormonāla rakstura sūdzību novēršanai un premenopauzes simptomu mazināšanai. Tajā uzzināsiet
* kā hormonu ietekmē mainās sievietes organisms;
* kādi ir premenopauzes simptomi un kas tos izraisa;
* kāpēc hormoniem ir tik svarīga loma, lai saglabātu labsajūtu un veselību;
* kas ir premenopauzes spēka produkti un kādas izmaiņas vēlams izdarīt savā dienas režīmā, lai pārejas periods netraucētu;
* ko vēsta jaunākie pētījumi par biodentisko hormonu aizstājterapiju.

Sūzena Samersa (Suzanne Somers) ir viena no ASV iemīļotākajām personībām. Viņu uzskata par alternatīvās medicīnas “seju un balsi”. Wall Street Journal Sūzenu dēvē par veselīga dzīvesveida sludināšanas celmlauzi. Nominēta Emmy balvai kā izcila raidījumu vadītāja iknedēļas rīta sarunu raidījumā The SUZANNE Show, kurā saprotamā un izklaidējošā veidā padziļināti runā par veselību. Sūzena ir vairāk nekā divdesmit grāmatu, tostarp vairāku New York Times bestselleru autore. Savas trīsdesmit gadu karjeras laikā viņa guvusi ārkārtējus panākumus kā aktrise, dziedātāja un komiķe.

Iesaki draugiem