Apraksts

Izmēģini šeit!

Izglītības iestāžu pirkumi internetā

Materiāla instalēšanas un lietošanas pamācība

Vai zini, ko izmanto, lai šķirotu metāllūžņus? Kā notiek riepas piepumpēšana? Kā noteikt metālus un nemetālus pēc to izskata? Vai zināji, ka daži no ikdienā bieži lietotiem pārtikas produktiem, piemēram, saldais krējums, piens, gāzētie dzērieni, ir vielu maisījumi? Pēti un darbojies, lai uzzinātu vairāk par dažādām vielām un to agregātstāvokļiem un citiem jautājumiem! Iejūties zinātnieka lomā un izpēti jūras ūdeni aizraujošā spēlē! Esi policists un ar hromatogrāfijas metodi atklāj viltotu banknoti! Izpildi interaktīvus uzdevumus, piemēram, šķiro metālus un nemetālus pēc to īpašībām, veic vielu trausluma testu, risini krustvārdu mīklas, sakārto puzles, aplūko ūdens molekulas rotāciju, kā arī izmanto daudzveidīgas simulācijas tematu labākai izpratnei!

Šis sērijā “Mazā interaktīvā enciklopēdija” izdotais interaktīvais mācību materiāls “Vielas” ikvienam zinātkārajam interesentam ļaus uzzināt daudz aizraujoša dinamiskā un aizraujošā veidā – vērojot video un animācijas, izspēlējot interaktīvas spēles, pētot un veidojot dažādu procesu simulācijas, kā arī pildot daudzveidīgus uzdevumus. Un tas vēl nav viss – saņem papilduzdevumus par īpaši labu darbu!

Interaktīvo enciklopēdiju “Vielas” veido divpadsmit temati (“Cietas, šķidras un gāzveida vielas”, “Daļiņu teorija”, “Fizikālās pārvērtības”, “Metālu īpašības”, “Vielas”, “Maisījumi”, “Maisījumu sadalīšana”, “Vielu fizikālās pārvērtības”, “Šķīdumi”, “Ķīmiskās reakcijas” un “Skābes un sārmi”), kas ir iekļauti Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprinātajā interaktīvajā mācību materiālā “Dabaszinības 5.–6. klasei. 2. daļa” (Zvaigzne ABC, 2012), bet temats “Nemetālu īpašības” ir izstrādāti speciāli šīs sērijas diskam.

Lejupielādējamais materiāls ir identisks CD formāta materiālam "Mazā interaktīvā enciklopēdija. Vielas".

Tehniskā specifikācija: 1 GHz Intel Pentium III vai līdzvērtīgs procesors; 1 GB RAM; ar DirectX 9 savietojama integrētā 128 MB videokarte; 500 MB vietas uz cietā diska; Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, 2000 vai XP; Adobe Flash Player 8 vai jaunāks.

Vai esi gatavs? Ieslēdz datoru un – aiziet!

Iesaki draugiem