Apraksts

Mūsdienās ir ļoti svarīgi būt individualitātei, taču to panākt nebūt nav tik vienkārši. Pirmais solis ceļā uz šo mērķi ir radīt savu unikālo vizuālo tēlu. Šim nolūkam lieliski noderēs Māras Kapčes grāmata “Konstruēšana. Modelēšana. Šūšana”. Tajā autore māca, sniedz padomus, kā arī piedāvā idejas un ieteikumus, kā pašu spēkiem radīt iecerēto apģērbu. Viņa apgalvo, ka tas ir iespējams, – ir tikai iepriekš jāapgūst nepieciešamās iemaņas un ir jābūt apveltītam ar pietiekami augstu pašapziņu un pacietību.

Šī izdevuma trijās nodaļās secīgi stāstīts,
kas nepieciešams, lai uzšūtu tērpu,
kā uzkonstruēt augumam ideāli atbilstošu pamatpiegrieztni,
kā modelēt ģērbu, sākot no vienkāršiem svārkiem un biksēm un beidzot ar sarežģītu kleitu,
kā šūt un apstrādāt jebkuru audumu un vēl daudz kas cits.

Grāmata “Konstruēšana. Modelēšana. Šūšana” paredzēta ikvienam, kas vēlas atšķirties no pūļa un saviem spēkiem radīt jaunu tērpu.
Tas ir izdevums tiem, kuru mērķis ir būt pamanāmiem, kā arī visiem, kuri vēlas, lai viņu apģērbs būtu gaumīgs, augumam atbilstošs un interesants.

“Konstruēšana. Modelēšana. Šūšana” ir grāmata tiem, kuri ciena kvalitāti, un ar prieku strādā, lai to sasniegtu.

Par autori:
Beigusi Rīgas Vieglās rūpniecības tehnikumu un Vissavienības tekstila un vieglās rūpniecības institūtu Krievijā.
Saņēmusi Latvijas amatniecības kameras atzinības rakstu par piedalīšanos”Praktiskā latvieša” un amatniecības kameras kursos; 1992. gadā Izglītības ministrijas rīkotajā republikas arodskolu metodisko līdzekļu skatē ieguvusi 1. vietu.

Šī grāmata sagatavota, izmantojot M. Kapčes grāmatu “Sieviešu apģērbi”, kura izdota “Zvaigzne” 1990. gadā.

Iesaki draugiem