Apraksts

“Darījums, ko piedāvāju jums šajā grāmatā, ir vislabākais, kādu jebkad savā dzīvē esat noslēdzis vai noslēgsiet. Lai gan nezinu par jums pilnīgi neko, ar dziļu pārliecību tik un tā vēlos jums to piedāvāt.”

Lūk, nozīmīgākais darījums jūsu dzīvē: izlasiet šo kodolīgo un praktisko ceļvedi un iemācieties piedot IKVIENAM pāridarītājam! Kas ir tādas vienošanās sāls? Jūs pretī saņemsiet pilnīga apmierinājuma sajūtu un nesatricināmu iekšēju harmoniju.

“Ievērojot šos vienkāršos, bet iedarbīgos ieteikumus, varat mainīt savu dzīvi.”
Dr. med. Ebens Aleksandrs, grāmatas “Debesu valstības pierādījums” autors

Šarmanti un reizē pārliecinoši autors pamato, kāpēc piedošana ir atslēga – patiesībā vienīgā atslēga – uz laimīgu dzīvi.

Izpildiet autora piedāvāto VIENOŠANOS, piedodiet un saņemiet piedošanu. Jūs kļūsiet brīvi un atšķirsiet jaunu lapu savas dzīves grāmatā.

Populārais garīga satura grāmatu autors un domātājs Ričards Smolijs nesola, ka šī grāmata mainīs jūsu dzīvi. Viņš tikai secina: kad beigsiet lasīt, tā jau būs uzlabojusies.

Viens no mūsdienu ievērojamākajiem ezoterikas rakstniekiem Ričards Smolijs (Richard Smoley) ir absolvējis Hārvarda koledžu un Oksfordas Universitāti. Ilgu laiku viņš bija atzinīgi vērtētā garīgā žurnāla Gnosis redaktors. Ričards Smolijs ir arī vairāku grāmatu autors, šobrīd viņš ir žurnāla Quest: Journal of the Theosophical Society in America un izdevniecības Quest Books redaktors.

Iesaki draugiem