Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

1980. gada 23. decembra naktī Alpos uz Francijas un Šveices robežas avarē lidmašīna. Dažu sekunžu laikā lidmašīnu pārņem liesmas, un tikai viens no 169 tās pasažieriem izdzīvo.
Liza Roza vai Emīlija?

Kas ir vienīgā aviokatastrofā izdzīvojusī trīs mēnešus vecā mazulīte? Divas ģimenes – viena bagāta, otra nabadzīga – cīnās par tiesībām uz bērnu, kuru žurnālisti jau nodēvējuši par Spāri.
Astoņpadsmit gadus vēlāk kāds privātdetektīvs apgalvo, ka ir atklājis šo noslēpumu. Detektīvs tiek atrasts nogalināts, tomēr viņš ir atstājis pierakstus par veikto izmeklēšanu...

Un lasītājs tiek ierauts elpu aizraujošā skrējienā no Bitokaijas kvartāla Parīzē līdz Djepai, no Valdemarnas līdz Mont Terrible un Juras kalnu masīva nogāzēm, līdz kādā brīdī maskas krīt.

Vai nejaušības un sakritības ir tikai likteņa rikošets?

Vai varbūt kāds jau no paša sākuma manipulē ar visiem drāmas dalībniekiem?

Mišels Bisī (Michel Bussi) ir viens no slavenākajiem mūsdienu franču kriminālromānu rakstniekiem, un par saviem darbiem viņš saņēmis vairākas literāras balvas. Romāns “Meklējot Spāri” tulkots un izdots daudzās pasaules valstīs.

No franču valodas tulkojusi Agnese Kasparova.


Aizraujošs darbs. Mišels Bisī uzrakstījis izcilu psiholoģisku trilleri par kādu bērnu, divām ģimenēm un tumšiem noslēpumiem, kuri nosaka to, kādi esam. Pārskatiet savus plānus, jo, sākot lasīt šo grāmatu, jums nenāksies viegli pārtraukt lasīšanu.
Amazon.com

Romāns “Meklējot Spāri” dod triecienu pēc trieciena, tas satricina visas maņas un sirdi. Sākot to lasīt, jūs nokļūstat it kā pārgalvīgā ceļojumā vai noslēpumainā labirintā, un uz priekšu jūs dzen kaut kas biedējošs, tomēr jūs nespējat apstāties. Grāmata, kuru būs grūti aizmirst.
Megan Abott, rakstniece

“Meklējot Spāri” iesākas ar skumju notikumu, kas nākamajās lappusēs pārtop saistošā un aizdomas raisošā stāstā. Iekārtojieties ērti un sagatavojieties pārsteidzošam ceļojumam... Mišels Bisī šajā puzlē ir ievietojis vairākus negaidītus sižeta pavērsienus.
Boston Globe

Šis aizraujošais trilleris par intrigām un slepkavību kādā brīdī nemanot pārtop par sarežģītu ģimenes drāmu, līdz nāk pārsteidzošais un šokējošais atrisinājums.
Publishers Weekly

Lasot romānu “Meklējot Spāri”, jūs gandrīz vai izmisīgi vēlaties uzzināt patiesību, līdz šis meistarīgi uzrakstītais trilleris ir izlasīts, bet pat tad vēl autors ir pataupījis jums pēdējo indes dzēlienu...
Sunday Express

Iesaki draugiem