Apraksts

Valdzinošā mākslas dīlere Elizabete Tīrlinka šo to zina par viltojumiem. Kaut kādā ziņā arī viņa ir viltojums.
Viņas patiesā identitāte – Džūdita Rešlija – ir apslēpta zem vairākiem melu slāņiem līdz ar vairākiem līķiem, par kuriem pārtop tie neapdomīgie, kas gadījušies viņai ceļā.

Tomēr šoreiz, nonākot krievu mafijas pārstāvja un korumpēta itāļu policista interešu krustugunīs, Džūditai nāksies radīt daudz nopietnāku mākslas darbu. Viņai jāvilto glezna, kurai izsolē jānopelna ne mazāk par 150 miljoniem mārciņu.
Iznākšana atklātībā ar jauno identitāti slēpj sevī nāvējošu risku. Līdzīgi kā notīrot gleznas virsējos slāņus – nekad nevari būt drošs, kas atklāsies zem tiem, – arī Džūditas pagātnē noslēptās patiesības var radīt šoku ne vienam vien. Brutāli, tieši, bez kompromisiem.
Atlicis tikai viens apdraudējums, kuru Džūdita vēl nav uzveikusi...
Mīlestība.

Lisa Hiltone, angļu rakstniece, ir studējusi mākslas vēsturi Parīzē un Florencē, strādājusi par žurnālisti, raidījumu vadītāju un mākslas kritiķi. Viņas romāni par Džūditu Rešliju izdoti vairāk nekā 30 pasaules valstīs, un pēc to motīviem tiek uzņemta kinofilma.

Tulkojusi Anna Zābere.


Seksīgs, straujš un atjautīgs spriedzes romāns.
Sunday People

L. S. Hiltone radījusi īstu meistardarbu. Galvenās varones Džūditas rīcība ir izplānota līdz precizitātei, un lasītājam nav citas izvēles kā vien sekot sižeta līkločiem. Romāns “Ultima” ievelk bīstamās dzīlēs, liekot apšaubīt pat muzejos izvietoto mākslas darbu autentiskumu.
Chloe Douglas Blog

Džūditas Rešlijas, mākslas ekspertes un sērijveida slepkavas (protams, tikai pamatotu iemeslu dēļ), elpu aizraujošie piedzīvojumi vainagojas ar pārsteidzoši amorālu ieceri – viltot dārgu gleznu. Krustu šķērsu izbraukājusi Vidusjūras valstis, visur aiz sevis atstājot līķus, nodevību un kaislē tvīkstošus vīriešus, Džūdita pati ir nonākusi nāvējošās krustugunīs. L. S. Hiltones romāns ir kā sapnis, kurā pārliecinoši jūtama eksotisku vietu, galvenās varones izmeklētās gaumes un erotikas garša. “Ultima” nav domāta bailīgiem lasītājiem!
Crime Time

Aizvien neapturama un nežēlīga, kad kaut ko vēlas, atsakoties pieņemt sevi, kāda ir un vienmēr ir bijusi... Romānā “Ultima” Džūdita uzsāk ceļu uz jaunu nākotni, jaunu patību, vēl aizvien būdama cietsirdīga, viltīga un bez morāliem pārdzīvojumiem.
Blue Wolf Reviews

Manuprāt, L. S. Hiltones literārie darbi līdz šim nav tikuši pienācīgi novērtēti, un es ar nepacietību gaidu rakstnieces nākamo romānu. “Ultima” ir perfekts fināls elpu aizraujošiem Džūditas piedzīvojumiem, ja vien tas tiešām ir fināls...
Memoirs and Musings

Iesaki draugiem