Apraksts

Džeimijs Olivers ir pasaules mēroga fenomens. Savas sešpadsmit gadus ilgās karjeras laikā viņš ir iedvesmojis miljoniem cilvēku novērtēt un izbaudīt veselīgu un garšīgu ēdienu.

Šī ir vispersonīgākā no Džeimija Olivera grāmatām. Viņš veicis neparastu ceļojumu veselīga uztura pasaulē un vēlas, lai grāmata arī citus iedvesmotu un motivētu dzīvot veselīgāku, laimīgāku un veiksmīgāku dzīvi.

Vai nu jūs izmantosiet piedāvātās receptes katras maltītes pagatavošanai, vai ieskatīsieties tajās tikai šad un tad, tas noteikti būs pārliecinošs ideju avots, uz kuru vienmēr varēs paļauties. Autors parāda, kādām jābūt labām brokastīm, pusdienām un vakariņām, turklāt vēl piedāvā aizraujošas uzkodu un dzērienu receptes, lai lasītājs gūtu patiesu izpratni par to, kā sastādīt ne tikai ikdienas ēdienkarti, bet arī veidot to nedēļai vai mēnesim.

Turklāt veselīgai pārtikai vajadzētu būt krāsainai, garšīgai un pievilcīgai. Grāmatā ir daudz vispusīgu, sabalansētu recepšu, kas radīs patiesu izpratni par ikdienas ēdienkarti un dažādos jūsu maltītes.

Džeimijs Olivers: "Esmu cītīgi strādājis, lai šeit ievietotās receptes būtu pilnvērtīgas, tādēļ varat būt pārliecināti, ka ikviena izvēle ir laba izvēle. Arī tad, ja izmantosiet tikai dažas no piedāvātajām idejām, tās mainīs jūsu uzskatus, apbruņos ar jaunām zināšanām un palīdzēs pieņemt pareizus lēmumus, izvēloties pārtiku un gatavojot ēdienu."

Lai iegūtu vairāk informācijas par ēdiena uzturvērtību, kā arī aplūkotu video, uzzinātu padomus par ēdiena gatavošanu un milzum daudz fantastisku ēdienu recepšu, apmeklējiet interneta vietnes jamieoliver.com un youtube.com/jamieoliver

No angļu valodas tulkojusi Inga Harmsone.

Iesaki draugiem